Suzuki V-Strom 800 2024

Suzuki rozširuje svoj modelový rad V-Strom poháňaný novou dvojvalcovou osemstovkou o model, ktorý je zameraný prevažne na cesty a cestovanie.

Suzuki V-Strom 800 2024

Hlavným rozdielom v porovnaní s minuloročnou novinkou V-Strom 800DE sú zliatinové kolesá s cestovným rozmerom 19" vpredu a 17" vzadu, kým verzia DE je na vypletaných 21"/17" ráfikoch. Nový základný model by mal byť lacnejšou cestnou verziou s jednoduchším podvozkom s nižšími zdvihmi pruženia (len 150 mm namiesto 220 mm) a nižšou výškou sedadla (o 30 mm). Upravená je aj jazdecká ergonómia pre viac cestovný pocit z motocykla. Viac pohodlia pri cestovaní ponúka širší a vyšší veterný štít, ktorý je naviac výškovo nastaviteľný, aj keď len s pomocou náradia. Vo výbave našťastie nechýba nič z drahšieho modelu DE (Full LED svetlomet, TFT prístrojovka, Quickshifter). Nový V-Strom 800 je dostupný u predajcov Suzuki vo fialovej, čiernej a zelenej.

Všetky modely motocyklov predávané na našom trhu nájdete v Katalóg motocyklov, ktorý je prešpikovaný od začiatku až do konca nielen novinkami pre sezónu 2024, ale aj všetkými zostávajúcimi modelmi, ktoré sa budú predávať v najbližšej sezóne na našom trhu. Katalóg motocyklov 2024 si môžete objednať TU.


Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre