Vitaj nový Indian Scout!

Američania z továrne Indian Motorcycle nám posledné roky robia obrovskú radosť. A tentokrát je to radosť extra veľká. Nová generácia modelu Scout vyzerá fakt štýlovo a nájde sa v nej mnoho motorkárov s rôznymi štýlmi: Bobber, Classic, Club Style či dokonca Športovec!

Vitaj nový Indian Scout!

Novodobý Scout

Nová generácia Skautíka sa síce trochen podobá na tú predchádzajúcu, ale to len tak naoko. Inak sú to dva úplne iné svety. Starý rám mal zbytočne komplikované tvary - šup s ním do šrotu. Namiesto neho krásny klasickú rúrkový rám, ktorá bude oveľa viac milovať úpravcov a ich nápady na prestavby. Starý motor tiež cestoval do zberných surovín. A na jeho mieste je teraz úplne nový dvojvalec SpeedPlus s objemom 1.250 ccm a výkonom 110 koní a krútiacim 109 Nm, čo znamená, že to nebude len nízkootáčkové dedkovské dunenie, ale aj veľmi zábavné mladícke zvezenie. Čopríky už dávno nie sú len naleštenými motorkami na vyriešenie krízy stredného veku. Nie, tieto motorky dokážu s podporou najmodernejšej techniky jazdiť aktívne, zábavne a samozrejme aj bezpečne. Nový Scout je vyzbrojený modernou technikou ako tradičný športový naháčik.

s2025naimcindianscoutpgafamilybeauty.jpg

Keď Američan, tak jedine Limited!

Američania si potrpia na rôzne stupne výbavy usvojich pick-up-ov a podobnou cestou sa vybral aj Indian.

STANDARD

Verzia Standard sa snaží lapiť svojich vtáčikov na dobrú cenu: každý z týchto modelov je vybavený ABS, novým LED osvetlením a analógovým ukazovateľom s novo pridaným palivomerom a ukazovateľom spotreby paliva. V štandarde môžte mať verzie: Scout Classic, Scout Bobber a Sport Scout.

LIMITED

Verzie Limited majú nielen prémiové logá, ale hlavne kontrolu trakcie, elektronický tempomat , USB nabíjací port, tri voliteľné jazdné režimy (Sport, Standard a Tour). Na výber sú modely Scout Classic Limited, Scout Bobber Limited a Sport Scout Limited.

LIMITED+TECH

Limited + Tech znamená vrcholnú výbavu: 4-palcový okrúhly dotykový displej so systémom RIDE COMMAND (navigáciu s možnosťou plánovania trás, jazdné štatistiky ...) a ďalej nechýba ani bezkľúčové zapaľovanie. Výbava sa štandardne dodáva k modelom Scout 101 a Super Scout, za príplatok je k dispozícii pre modely Scout Classic, Scout Bobber a Sport Scout.

s2025naimcindianscoutwgfamilybeauty.jpg

5 modelov Indian Scout 2025

A teraz to najdôležitejšie, toto je 5 modelov z novej línie Indian Scout:

Indian Scout Bobber

s2025naimcscoutbobbernarabronzemetallicpearltechbeauty2.jpg

Indian Sport Scout

s2025naimcsportscoutblacksmoketechbeauty.jpg

Indian Scout Classic

s2025naimcscoutclassicsilverquartzsmokebeauty3.jpg

Indian Super Scout

s2025naimcsuperscoutblacksmoketechpgabeauty.jpg


Indian Scout 101

s2025naimcindian101scoutghostwhitemetallicbeauty4.jpg


Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre