Prírastok v skautskej rodine

Indian Scout je dobrým základom prestavby v štýle bobber a veľa majiteľov sa pri úpravách uberalo práve týmto smerom. Výrobca zareagoval celkom logicky a prichádza so sériovým modelom Scout Bobber.

Prírastok v skautskej rodine

Novinka bola predstavená v polovici júla a fabrika uvádza, že do predajní by mali prvé kusy Indian Scout Bobber doraziť na sklonku tohto roku. Bobber má evokovať motorky, ktoré v Amerike žali úspech po vojne – stroje s jednoduchými tvarmi bez „zbytočností". Konštruktéri sa však nezamerali len na vzhľad, ale zmenený bol aj posed. Zásluhu na tom majú predovšetkým nové riadidlá, ale aj o 38 mm dozadu posunuté stupačky, či o 25 mm nižšie zadné pruženie.

scoutbobberintlbronzesmokerightprofile.jpg
Vzhľad „drsňáka" má dokresliť veľké množstvo čiernych dielov, chróm sa v tomto prípade k slovu takmer nedostal. V čiernej sú odeté dokonca aj disky kolies, či výfuky doplnené o dierované krytky. Trochu v rozpore s nepísanými pravidlami štýlu bobber, teda s maximálnou jednoduchosťou, až „otrhanosťou", je svetlomet umiestnený v kryte, no vo výsledku to vôbec nevyzerá zle. Minimalistický dizajn dokresľujú skrátené obidva blatníky, ako aj nové dvojfarebné kožené sedadlo. Na úvod bude k dispozícii päť farebných verzií – červená, lesklá čierna, matná čierna, matná strieborná a matná bronzová. Scout Bobber je príjemným osviežením sortimentu značky Indian a výrobca predpokladá, že osloví hlavne mladšiu generáciu.
scoutbobberintlindianredrear.jpg

www.indiansk.sk

Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre