Rieju bude vyrábať tristovku od Gas Gasu

Španielsky výrobca Rieju sa doteraz orientoval len na malé mestské motorky a maloobjemové endurká. No všetkých teraz potešila správa, že rozširuje svoju výrobu o tristovku. Presne tú, ktorú ešte donedávna vyrábal Gas Gas.

Rieju bude vyrábať tristovku od Gas Gasu

Španielsky Gas Gas patrí už nejaký ten mesiac pod koncern KTM / Pierer Mobility, čo znamená, že s novou generáciou motocyklov bude používať motory a rámy od KTM. To znamená koniec obľúbeného originálneho španielskeho endura Gas Gas EC 250 a 300. Štvortakty už Gas Gas v posledných rokoch vôbec nevyrábal a žil predovšetkým z predaja trialových motocyklov a dostupnej EC 250 / 300, ktorá si získavala zákazníkom super pomerom medzi cenou a hodnotou stroja.

rieju.jpg

rieju-gas-gas-1.jpg
rieju-gas-gas-5.jpg

Práve preto všetkých priaznivcov endura potešila najnovšia informácia, že Gas Gas posunul svoje technológie ďalšiemu španielskemu výrobcovi motocyklov Rieju, ktorý plánuje pokračovať s enduro modelmi EC, crosscountry strojmi XC v objemoch 250 a 300 ccm aj s modeli GP 300 a 250, čo boli vlastne top enduro modely vyššej špecifikácie.

rieju-gas-gas-4.jpg

rieju-gas-gas-1.png
rieju-gas-gas-6.jpg

Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre