Battle of the Kings 2017 pozná svojho Kráľa customov

3. ročník súťaže dealerských prestavieb Harley-Davidson Battle of the Kings pozná svojho víťaza. Na veľtrhu EICMA bol korunovaný tohoročný Kráľ customov, ktorým sa stal Harley-Davidson Perugia, dealerstvo značky nachádzajúce sa v strednom Taliansku.

Battle of the Kings 2017 pozná svojho Kráľa customov

Najlepšia prestavba Harley-Davidson vznikla v Taliansku

3. ročník súťaže dealerských prestavieb Harley-Davidson Battle of the Kings pozná svojho víťaza. Stal sa ním Harley-Davidson Perugia, dealerstvo značky nachádzajúce sa v strednom Taliansku. To zaujalo svojou prestavbou, ktorá vznikla na základe modelu Harley-Davidson Roadster a celkovo porazila 191 ďalších prestavieb z Európy, Afriky a Stredného Východu. V rámci finále sa prestavba, pracovne pomenovaná Bombtrack, stretla s 9 finalistami zo Švajčiarska, Rakúska, Nemecka, Francúzska, Nórska, Portugalska, Veľkej Británie, Poľska a krajín Beneluxu, medzi ktorými si vydobyla prvenstvo.

O absolútnom víťazovi rozhodla odborná porota v zložení: Brad Richards, Vice president of styling Harley-Davidson, Shane Byrne, šesťnásobný šampión britskej Superbike a rockový gitarista Gilby Clarke. Tí najviac ocenili práve um a kreativitu talianskeho dealerstvav Perugii.

Pripomeňme, že v rámci aktuálneho ročníka súťaže prestavieb Battle of the Kings jednotlivé dealerstvá značky v Európe, Afrike a na Strednom Východe upravovali modely Iron 883, Forty-Eight a Roadster. Na základe vlastného umenia, nápadu a kreativity vzniklo neuveriteľných 191 customov pochádzajúcich z jednotlivých dealerstiev H-D. To všetko s obmedzeným rozpočtom, množstvom úprav a samozrejme s limitovaným časom na samotnú prestavbu.

Viac informácií o Battle of the Kings 2017 aj víťaza nájdete na: https://customkings.harley-davidson.com/cs_CZ/.

customhd-perugia2.jpg
customhd-perugia3.jpg

Zdroj: TS Harley-Davidson

Buďte s nami v kontakte

Komentáre