Všetko pekne pohromade... a nielen v Prešove

Spoločnosť Petro a spol. už asi dobre poznáte. Veď na našom trhu pôsobí už viac ako tri desaťročia. Najskôr ako predajca autodielov, no krátko na to pribudli aj motocykle. Dnes už je predajca Petro a spol. dobre známy nielen v „domácom" Prešove a v regióne východného Slovenska. Aktivity a pole pôsobenia neustále rozširujú a bez e-shopu by to v dnešnej dobe nešlo...

Všetko pekne pohromade... a nielen v Prešove

Majiteľ, Vladimír Petro si nostalgicky zaspomínal: „S podnikaním som začal už v roku 1992, najskôr to boli autodiely, neskôr pribudli autobatérie. Keď som sa tak zamýšľal akým smerom sa vydať ďalej, skrsla myšlienka, že chcelo by to viac zábavy. Začali sme sa teda venovať motorkám. V tých dobách bol motocyklový trh na Slovensku doslova „v plienkach" a našu ponuku tvorilo len zopár exkluzívnych kúskov. Ani sme netušili aká dlhá a zaujímavá cesta nás čaká, keď sme sa v roku 1996 uchádzali o zastúpenie značky Yamaha..."

Hlavne motorky...

Rané roky svojho fungovania spojila spoločnosť Petro a spol. so značkou Yamaha. Ukázalo sa, že to bola dobrá voľba a čoskoro vzniklo v Prešove jedno z najväčších dílerstiev tejto japonskej značky. Spolupráca pokračuje dodnes a Yamaha tu má dlhoročnú tradíciu. V roku 2021 pribudla v ponuke ďalšia značka – CFMOTO. Pochopiteľne, obe značky motocyklov tu nielen kúpite, ale postarajú sa vám aj o záručný a pozáručný servis. No čo sa týka servisu, nebojte sa spýtať ani v prípade, že jazdíte na motocykli inej značky...

...ale nielen motorky

Samozrejme, pri samotných motorkách to nezostalo a bolo potrebné zabezpečiť aj výstroj jazdca. Po návšteve výstavy v Nemecku padla voľba na produkty nemeckej značky Held Biker Fashion. Je to, podobne ako Petro a spol., rodinný podnik, ktorý funguje už od roku 1946. Za viac ako 20 rokov spolupráce si obe firmy vybudovali nadštandardné, doslova priateľské vzťahy. Každý jeden motorkár potrebuje kvalitnú prilbu. V Petro a spol. vyskúšali viacero značiek a po dlhom hľadaní sa v roku 2014 podarilo nadviazať spoluprácu a získať zastúpenie značky HJC. Aj v tomto prípade ide o rodinnú firmu, ktorá začala písať svoju históriu v roku 1971. HJC má sídlo v Južnej Kórei a ich produkty aktuálne patria k tomu najlepšiemu na trhu. Na Slovensku sa vďaka dovozcovi Petro a spol. podarilo vybudovať stabilnú predajnú sieť a vďaka tomu nájdete prilby HJC v každom väčšom meste.

petro01.jpg

Láka vás to k vode?

V Petro a spol. nájdu niečo aj priaznivci vodných športov. Veď značka Yamaha ponúka okrem motoriek, skútrov, štvorkoliek aj vodné skútre a lodné motory. Tento sortiment predajca doplnil o zastúpenie ďalšej značky – nafukovacích člnov Kolibri. Pochopiteľne, spolu s tým sa sortiment rozšíril aj o ďalšie produkty, ktoré s tým súvisia – oblečenie a obuv do vody a veľa iného.

Surfujte a hľadajte


Celú ponuku spoločnosti Petro a spol. nájdete nielen v kamennej predajni na Sabinovskej ulici v Prešove, ale aj na webe.
Donedávna to bolo trochu chaotické, hľadať ste museli na viacerých stránkach, no firemní „IT-čkári" na tom zapracovali a výsledkom je komplexná www stránka, kde nájdete všetko pekne pohromade. Môžete si prelistovať ponuku motoriek s ich aktuálnymi cenami, okamžite vidíte dostupnosť jednotlivých modelov, vybrať si výstroj a podobne. Nájdete tu aj náhradné diely, samozrejmosťou sú filtre, oleje a veľa iného. Nakúpite tak z pohodlia domova a v čase, ktorý vám vyhovuje. Pokojne aj o polnoci. Ak to bude za viac ako 100 eur, doručenie máte zadarmo.


Viac info na http://www.petroaspol.sk



Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

YAMAHA DEMO TOUR 2024

YAMAHA DEMO TOUR 2024

12.4.2024
Autor: mixxo
Video test Yamaha MT09 2024

Video test Yamaha MT09 2024

25.3.2024
Autor: mixxo
Yamaha vymetá sklady

Yamaha vymetá sklady

22.2.2024
Autor: mixxo
​CFMOTO 450MT

​CFMOTO 450MT

13.2.2024
Autor: Massimo

Komentáre