Požičaj si moto!

Chcete pred kúpou svoju novú motorku poriadne otestovať? Chystáte sa na výlet s kamošmi, no najradšej by ste ho absolvovali v sedle pohodlného turistického motocykla? A možno vám úplne postačí mať k dispozícii na niekoľko jázd v sezóne krásny nový motocykel a hodiť za hlavu starosti so servisom, poistením a uskladnením počas zimy. V tomto prípade je aj pre vás ideálnym riešením požičanie motocykla.

Požičaj si moto!

Yamaha Bratislava

V bratislavskej predajni značky Yamaha funguje požičovňa motocyklov už niekoľko rokov. V rámci skvalitnenia služieb a rozšírenia ponuky motocyklov spustili na Račianskej novú web stránku www.pozicajsimoto.sk, kde prehľadne môžete vidieť aktuálnu ponuku motocyklov, ako aj ich dostupnosť / obsadenosť. A okamžite zarezervovať vybraný motocykel na termín, ktorý vám vyhovuje – jednoducho z pohodlia domova, alebo počas plánovania motodobrodružstva s kamarátmi niekde pri pive. Novinkou je možnosť zarezervovať si k motocyklu turistické kufre. A ak viete, že precestujete viac kilometrov ako je v základnom balíku, môžete si okamžite objednať aj extra kilometre s 50 % zľavou.

Nový web

Nová stránka www.pozicajsimoto.sk je veľmi jednoduchá a intuitívna, prispôsobená na rýchle používanie na smartfónoch. Stačia 3 kroky a už si môžete užívať jazdu.

  1. Vyberiete si motocykel, ktorý vás zaujal a prečítajte si o ňom pár základných informácií vrátane platného cenníka, potrebného vodičského oprávnenia a výšky kaucie. Vidíte aktuálnu dostupnosť daného motocykla a môžete si vybrať termín, kedy si chcete vozidlo vyzdvihnúť a kedy ho chcete vrátiť. Zobrazí sa vám aktuálna cena na vami vybrané obdobie. Samozrejmosťou je možnosť výberu doplnkových služieb ako sú extra kilometre s 50% zľavou alebo prenájom kufrov.
  2. Následne vyplníte svoje kontaktné údaje do rezervačného formulára a odošlete ich. Najneskôr ďalší pracovný deň vás kontaktujeme ohľadom potvrdenia rezervácie a dohodneme sa na detailoch vyzdvihnutia motocykla.
  3. Vyzdvihnete si svoj motocykel a jazdíte.

Motocykle v požičovni

V Yamaha Centre Bratislava nájdete nové a spoľahlivé motocykle značky Yamaha, ktoré sú pravidelne servisované, v bezchybnom technickom stave a samozrejme havarijne poistené. V aktuálnej ponuke sú zastúpene všetky dôležité kategórie, no dominujú hlavne športovo-turistické stroje, o ktoré je najväčší záujem. Aktuálne sú v ponuke tieto modely:

Yamaha FJR 1300

Yamaha Super Ténéré

Yamaha MT-10 Tourer Edition

Yamaha TRACER 900

Yamaha TRACER 700

Yamaha XV950R

Yamaha X-MAX 400

Yamaha Centrum Bratislava je exkluzívnym predajcom motocyklov Yamaha v Bratislave, viac ako 100 motocyklov skladom, kvalitné služby a servis.

Kontakt:

Yamaha Centrum Bratislava, Račianska 182, 831 53 Bratislava, +421 903 502 007

www.yamahaba.sk, www.pozicajsimoto.sk, www.facebook.com/pozicajsimoto.sk

Súťaž

Práve v spolupráci so spoločnosťou Yamaha Centrum Bratislava a Yamaha Motors Europe N.V sme pre vás pripravili súťaž s názvom Vyhraj Tracer 700 na víkend. Súťaž má 4 kolá, v každom kole je potrebné zodpovedať správne súťažnú otázku. V každom kole, zo všetkých správnych odpovedí budú vyžrebovaní traja výhercovia, ktorí dostanú ceny od partnerov súťaže a to:

1. 1x poukaz - zľava 50 % na prenájom motocykla od www.pozicajsimoto.sk,

2. 1 x ročné predplatné časopisu Svet Motocyklov

3. darčekové predmety Yamaha od Yamaha Motors Europe N.V.

Hlavná cena:

Zo všetkých správnych odpovedí bude vyžrebovaný výherca ktorý získa hlavnú cenu: Motocykel Yamaha Tracer 700 na víkend, ročné predplatné časopisu Svet Motocyklov a darčekové predmety Yamaha od Yamaha Motors Europe N.V.

4. kolo: 26.06. - 02.07.2017
Súťažná otázka: Kedy (dátum) bol na našom portáli www.motofan.sk publikovaný test motocykla Yamaha XSR900? Správnu odpoveď nájdete medzi testami motocyklov kde nalistujte ten správny test a napíšte nám dátum jeho uverejnenia.
Zo právnych odpovedí vyžrebujeme troch výhercov, 1 x poukaz - zľava 50% na prenájom motocykla od www.pozicajsimoto.sk, 1 x ročné predplatné časopisu Svet motocyklov, 1 x darček Yamaha od Yamaha Motors Europe N.V.
Lajkni, zdieľaj a pridaj správnu odpoveď do komentáru...

Správnu odpoveď pridaj do komentáru na našom facebooku

Pravidlá súťaže nájdeš na TU

Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre