Novinky 2018 - MONSTER 821

Ducati predstavila vynovený Monster 821 pre rok 2018! Má farebnú TFT prístrojovku, modernejší dizajn, nové elektronické systémy a okrem červenej a čiernej je dostupný aj v žltej.

Novinky 2018 - MONSTER 821

Nový dizajn je najviac viditeľný na upravenej zadnej časti, novom tvare výfukovej koncovky a predovšetkým na úplne novom svetlomete. Ten je kombináciou klasického halogénového svetlometu a denného LED svietenia.

34monster-821.jpg

Najviac sa samozrejme tešíme z novej plne farebnej TFT prístrojovky, predovšetkým po prepojení s príplatkovým systémom Multimedia a doplnkovým modulom Bluetooth, vďaka ktorým zabezpečuje konektivitu so smartfónom na prijímanie hovorov a prehrávanie hudby. Displej ukazuje v peknom grafickom rozhraní základné jazdné údaje vrátane zaradeného prevodu a palivomera. Usporiadanie jednotlivých prvkov sa mení v závislosti od zvoleného jazdného režimu alebo individuálnych preferencií jazdca.

63monster-821.jpg

Motor s Euro 4 ponúka výkon 109 koní pri 9.250 otáčkach. Monster 821 má v sérii tri jazdné režimy: Sport, Touring (plynulejšie odozvy plynu), Urban (obmedzený výkon na 75 koní). Nechýba ani trojstupňové ABS a osemstupňová trakčná kontrola DTC.



Buďte s nami v kontakte

Komentáre