Nová klasickejšia Kawasaki W800

Kawasaki W800 je jednoznačne najkrajšou japonskou klasikou súčasnosti. V roku 2020 Kawasaki pridáva popri doterajších dvoch verziách ešte tretiu verziu, ktorá má vďaka množstvu chrómu ešte dokonalejší retro image.

Nová klasickejšia Kawasaki W800

Znovuzrodená klasika W800 je v ponuke Kawasaki už v troch verziách, ktoré Kawasaki označuje ako W800 Street - klasika s modernými čierne lakovanými detailmi, W800 Café so štýlovou retro polokapotážou a teraz ako novinka roku 2020 pribúda tretia verzia s jednoduchým menom W800. A dizajnom, ktorý je s množstvom chrómu určený pre milovníkov starej dobrej chrómovej elegancie.

kawasaki-w800-2.jpg

Nová W800 je však v prvom rade vybavená väčším 19 palcovým kolesom, kým ostatné dve prevedenia používajú menšiu osemnástku. A po druhé je to už spomínaná chrómová invázia so strieborne lakovaným motorom a eloxom na blatníkoch, prednej vidlici, na držiaku predného svetlometu, embléme nádrže, zrkadlách a dokonca aj na smerovkách. Vďaka tomu bude W800 na ulici jednoznačným pútačom pohľadov, pretože tak krásne spracovanú klasiku si rád obzerajú mladí aj starí, ženy aj muži, bez ohľadu na to, či sú fanúšikmi motoriek alebo nie. Jeznoznačne motorka, ktorá nikdy nezostarne!

kawasaki-w800-4.jpg
kawasaki-w800-3.jpg

Predplať si teraz TU časopis Svet motocyklov a získaj tričko zdarma!

predplatnebanner2020.jpg

Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre