NAJMENŠIA A NAJVÄČŠIA NOVINKA SEGWAY

Značka Segway len nedávno vstúpila na trh štvorkolesových terénnych špeciálov a už prišla s ďalšími novinkami. Rozširuje sa ponuka klasických menších štvorkoliek, ale aj sortiment extra veľkých pracovných side by side.

NAJMENŠIA A NAJVÄČŠIA NOVINKA SEGWAY

Do rodiny štvorkoliek Segway pribudol najmenší člen. Označenie AT5 prezrádza, že ide o pollitrovú kubatúru. Jednovalec s objemom 499 kubíkov však nie je žiadny slaboch, poskytuje výkon 39 koní. Ako sa na úžitkovú štvorkolku patrí, nechýba samozrejme pohon všetkých štyroch kolies a elektronicky ovládaná uzávierka diferenciálu. Vďaka tomu si aj najmenší Segway poradí s tým najdrsnejším terénom. Výkon sa na kolesá prenáša cez variátor kanadskej značky CV Tech. Novinka AT5 prichádza v štyroch rôznych verziách. Základom je AT5 S – klasická krátka štvorkolka. Na prvý pohľad ju spoznáte podľa klasických oceľových diskov kolies, no už toto základne a cenovo najdostupnejšie prevedenie sa môže pochváliť full LED osvetlením, sériovo montovaným elektrickým navijákom, či farebným TFT displejom prístrojovky. Cena základného modelu je 5.849 eur.

by8t1311.jpg
Nasleduje AT5 L, čiže predĺžená verzia. Rázvor osí kolies je väčší o 15 cm, vďaka čomu má posádka viac priestoru a dlhší podvozok poskytuje aj lepšiu stabilitu. Disky kolies už sú zliatinové a potešia aj drobnosti ako ochranné kryty rukovätí, či opierka a držadlá pre spolujazdca. Cena je vyššia len o štyri stovky – 6.249 eur. Treťou možnosťou je dlhšia verzia L doplnená o elektronický posilňovač riadenia EPS za 6.699 eur. Na vrchole potom stojí stroj s prívlastkom Limited za 7.099 eur. Tu už vo výbave pribúda aj Smart Commanding System (SCS) + mobilná aplikácia Smart-Moving App. Tá umožňuje spárovanie vozidla s vašim smartfónom, vďaka čomu môžete ovládať a nastavovať viacero funkcií. Aplikácia Segway Powersports zobrazuje informácie o jazde v reálnom čase, môžete tak sledovať okamžitý krútiaci moment a výkon, ale aj prejdenú vzdialenosť a iné.

Základom modelového radu AT5 je „krátka" verzia s prívlastkom S. Spoznáte ju aj podľa oceľových diskov kolies . AT5 S je s cenovkou 5.849 eur najdostupnejšia. Ani tu však vo výbave nechýba nič podstatné – nosiče, naviják, účinné full LED osvetlenie, to všetko tu nájdete.

at5-s.jpg

Vďaka funkcii AirLock umožňuje stroj na diaľku aktivovať alebo vypnúť. Ponúka tiež možnosť automatického odoslania SMS správy vrátane súradníc na vopred zadané telefónne číslo v prípade, že sa stroj pri nehode prevráti. V neposlednom rade si vďaka tejto šikovnej elektronike môžete nastaviť mieru účinku posilňovača riadenia. Na opačnom konci sortimentu Segway, čo sa veľkosti týka, stojí mohutné pracovné side by side Fugleman UT10, ktoré je na trhu už niekoľko sezón, no aktuálne pribúda horúca novinka s prívlastkom CREW, ktorá sa líši väčším rázvorom a v dvoch radoch sedadiel dokáže odviezť až šesťčlennú posádku. Pod sedadlami sa vpredu aj vzadu nachádzajú praktické vodeodolné a hlavne vynímateľné úložné boxy s celkovým objemom 40 litrov. Samozrejme, zostal priestor aj na väčší náklad, na vyklápateľnú korbu môžete umiestniť celú europaletu a až takmer pol tony záťaže. Ešte väčší náklad potom môžete odviezť vďaka ťažnému zariadeniu na prívesnom vozíku. Dobrú prejazdnosť terénom zabezpečuje nielen silný litrový dvojvalec s výkonom 105 koní, ale aj elektronicky ovládané uzávierky predného aj zadného diferenciálu a v neposlednom rade veľká svetlá výška až 33 cm. Ovládateľnosť mohutného stroja uľahčuje nastaviteľný posilňovač riadenia EPS. Čerešničkou na torte je konektivita – Smart Commanding System.

Pracovné UTV-čko s názvom Fugleman dostalo posilu , novinka s prívlastkom Crew dokáže odviezť až 6 člennú posádku, vďaka čomu si na ťažkú prácu budete môcť zobrať viacerých pomocníkov .

cqi08300.jpg
cqi08317.jpg

Teraz importér štvorkoliek SEGWAY pripravil pre zákazníkov limitovaná ponuka na vybranú skladovú zásobu štvorkoliek SEGWAY SNARLER AT6! Máte možnosť získať užitočné doplnky a príslušenstvo Shark, LS2 a Segway original, podľa vlastného výberu v celkovej hodnote 650 Eur vrátane DPH.

Akcia platí od 15.4. 2024 do odvolania, alebo vypredania zásob.

Viac informácií získate na www.segwaypowersports.sk

4345816329481496239780403482907547638643307n.jpg



Buďte s nami v kontakte

Komentáre