5. CFMOTO DAY 2024 už onedlho!

Majitelia a priaznivci CFMOTO motocyklov majú naplánovaný opäť svoj česko-slovenský motovíkend a to v dňoch 6.-8. septembra 2024 v Rožnove pod Radhoštěm.

5. CFMOTO DAY 2024 už onedlho!

Základňa majiteľov motocyklov CFMOTO sa u nás neuveriteľne rozrástla aj vďaka bestselleru posledných rokov, ktorým je model 800MT. Tento rok ho doplnil atraktívny model 450MT (kat. A2 do 35 kW) a spektrum motocyklov CFMOTO zasahuje nielen do kategórie cestovných endúr,, ale i naháčov, cruiserov a superšportov. Tak sa niet čo čudovať, že toto stretnutie sa teší veľkému záujmu.

Zaujímavý program

Účastníci sa môžu tešiť na špecialistov extrémneho motodobrodružstva, ktorými sú Pavel Liška a Honza Révai. Všetkých potešia zážitkami z Papua Nová Guinea, ktorú absolvovali minulý rok. Cestovateľ Jaroslav Šíma do Rožnova zasa dorazí priamo z mototripu zo Strednej Ázie na stroji 450MT. Program je samozrejme ďaleko rozsiahlejší a zahŕňa i 2-dňové bezplatné testovanie motocyklov.

Chcete byť účastníkom 5. CFMOTO DAY?

Tak potom je potrebné sa zaregistrovať a to prostredníctvom emailu motozraz@quadcentrum.cz, kde pošlete email v tvare: Jazdec / Spolujazdec: meno/priezvisko/ motocykel: napríklad CFMOTO 800MT, alebo iný...Na každú registráciu organizátori odpovedia. Počet účastníkov je limitovaný.

Všetky potrebné informácie o podujatí nájdete TU: https://cfmoto.cz/cfmoto-days/

Zdroj: TS Journeyman CZ

Buďte s nami v kontakte

Komentáre