3. ročník Moto Gala Night

Bol zahájený predpredaj vstupeniek na 3. ročník Moto Gala Night, súčasťou bude aj muzikálové vystúpenie The Greatest Show!!

3. ročník Moto Gala Night

Začal sa predpredaj vstupeniek na 3. ročník akcie Moto Gala Night a to znamená jediné! Po dobu jedného mesiaca si môžete zaobstarať vstupenky za zvýhodnenú cenu, ktorá sa už nebude opakovať. Poďme si povedať, čo nás vlastne čaká, aby sme nekupovali zajaca vo vreci. Okrem vyhlasovania najobľúbenejších motokrosárov a uvádzania legiend do Siene slávy si pre nás totiž organizátori pripravili aj muzikálovú show vhodnú pre rodiny s deťmi.

Moto Gala Night sa pomaly, ale iste stáva tradičnou akciou motokrosových rodín, ktorá je spojená s koncom sezóny. Máme za sebou 2 ročníky, kedy si organizátori vyskúšali množstvo variantov a navštívili nejednu podobnú, či vyložene konkurenčnú akciu, takže rozhodne majú s čím porovnávať a kde brať inšpiráciu.

Návrat späť k základom

Moto Gala Night sa síce tento rok odohrá v oveľa väčších priestoroch, kde je kapacita až 650 hostí, ale napriek tomu sa akcia vracia späť na začiatok a to v zmysle, že si užijeme večer venovaný iba motokrosu. Rozdané budú už štandardné ocenenia Najobľúbenejší junior, žena, jazdec MX1 či MX2, ale tiež budú uvedení noví členovia do Siene slávy českého motokrosu. Novou kategóriou bude cena za Prínos motokrosu.

Ankety budú tentokrát rozdelené na Čechy a Slovensko, ktoré budú vyhlasované pod hlavičkou Slovenskej motocyklovej federacie, ktorá akciu podporila a prevzala záštítu.

foto02.jpeg
Foto: Radek Lavička (na fotografii: Majstri republiky 2023 - Adam Hruška, Jakub Jakl, David Widerwill, Zdeněk Veľký, pani Faltová, Adam Dušek, Peter Bartoš, Martin Krč, Jakub Terešák)

Zmena moderátora, muzikálová show a afterparty

Pepa Gažúr, zakladateľ Moto Gala Night, ale aj komentátor MXGP na Eurosport 2 a predseda spolku JG Moto Action, z.s., odovzdal svoje pomyselné žezlo hlavného moderátora skúsenej moderátorke zo Slovenska – Radke Mazákovej, ktorá má motokros v malíčku ako málokto v celom Československu.

Tá sa už teraz teší, že bude moderovať akciu takého formátu, pretože priestory Clarion Congress Hotela v Prahe ponúkajú množstvo možností, a tak sa organizátori rozhodli naservírovať návštevníkom muzikálovú show "The Greatest Show", ktorou bezpochyby Moto Gala Night je.

,,Vážíme si každého, kdo si koupí vstupenku, ráčí tu cestu do Prahy, krásně se oblékne, zaplatí si hotel a zkrátka dorazí na náš galavečer. Když už tohle všechno ti lidé absolvují, tak jsme se rozhodli, že to nebude jen o závodnících, ale také o jejich rodinách a společných zážitcích, emocích a kulturním prožitku. Vzhledem k tomu, že většinu času tráví primárně na tratích v prašnu, blátě a podobně, naservírujeme jim v rámci galavečera také muzikál, za který by běžně platili tisíce. Podařilo se nám dát dohromady muzikálové zpěváky, sólisty, tanečníky, bubeníky a akrobatky z původního muzikálu v Hybernii, včetně originálních kostýmů a ti živě zazpívají 3 písně," okomentovala Denisa Gažúr Fousová, organizátorka akcie.

Návštevníci galavečera volali po tom, aby aj následné afterparty boli dlhšie, a to sa im tento rok tiež splní. Organizátori sa aj tento rok dohodli s DJ Akvamenom a DJ Martym, ktorí budú hosťom hrať až do 6 hodín ráno.

V rámci galavečera sa môžeme opäť tešiť na hodnotnú tombolu, zábavné súťaže a predovšetkým zaujímavých hostí z Čiech, Slovenska i zahraničia!

Vstupné

Tento rok sú na predaj iba lístky na sedenie pri okrúhlom stole s rautom. Organizátori rozdelili sálu na sekcie podľa vzdialenosti od pódia, nájdete teda lacnejšie aj drahšie varianty vstupeniek. Deti do 10 rokov majú navyše zvýhodnené vstupné.

Lístky môžete už teraz zakúpiť v sieti Ticketportal! Sledujte sociálne siete galavečera @motogalanight, aby ste boli v obraze. Prípadne môžete tiež navštíviť ich webové stránky na www.motogalanight.com.

Generálni partneri

,,S radostí a pokorou mohu říci, že se nám letos podařilo najít několik generálních partnerů, kterých si samozřejmě nesmírně vážíme! Rozpočet se zvýšil téměř dvojnásobně a ekonomická situace v České republice nám dost věcí zkomplikovala. Chtěla bych tedy poděkovat: NH Transport - Martin Novotný, PartyWorld - vše na párty, SD Install - Instalace průmyslových zařízení, SCHUH INDUSTRY GROUP a TyrkStage - Jiří Tyrk," dodala Denisa na záver.

Buďte s nami v kontakte

Komentáre