Z Indie až do Banskej Bystrice

Marek Slobodník a jeho partia kamarátov, ktorí na Pionieroch dobyli Afriku, teraz mieri do Indie. Podporme ich cestu na Enfieldoch z Indie do Banskej Bystice, počas ktorej pre nás pripravia znova jeden perfektný celovečerný film!

Z Indie až do Banskej Bystrice

Mareka Slobodníka s jeho Jawami pozná celý svet. Bol na Pionieroch v Afrike, na Jawe 250 v Austrálii i Južnej Amerike. Tentokrát s chalanmi z Banskej Bystriice vymysleli ďalší šialený nápad. Partia na čele s najlepším rozprávačom motorkráskych príbeho široko-ďaleko si chce vyraziť do Indie, kde si všetci štyria kúpia ojedinelé naftové motorky Royal Enfield Diesel. A po vlastnej osi sa vyberú naspäť domov až do Banskej Bystrice.

01.jpg

Aby to všetko dokázali absolvovať pekne pomaličky a popri tom točiť ďalší dobrodružný film pobobný tomu africkému na Pionieroch, tak potrebujú podporiť malou finančnou zbierkou, ktorá by mala pokryť časť ich nákladov. A práve preto pripravili projekt na Startovac.cz, cez ktorý ich môžete podporiť a za malú finančnú podporu si vybrať malý darček. Prípadne za veľkú podporu aj veľký darček ;-). Chalanom od nás z časopisu Svet motocyklov a z webu Motofan.sk želáme šťastnú cestu. Tu je odkaz na ich projekt na Startovac.cz:

https://www.startovac.cz/projekty/indodiesel


Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre