INDIAN MOTORCYCLE UŽ AJ NA VÝCHODE

Zastúpenie značky Indian Motorcycle v Bardejove je síce úplnou novinkou, no oficiálnym dílerom sa stala spoločnosť, ktorá už má s motorkami skúsenosti.

INDIAN MOTORCYCLE UŽ AJ NA VÝCHODE

APC SHOP poznáte ako veľký štýlový showroom v Bardejove hneď vedľa hlavného ťahu. Odteraz tu na priečelí nájdete aj logo Indian Motorcycle a vo vnútri množstvo strojov tejto legendárnej americkej značky.

Štýlový showroom

Firma Alfa Pro Concept pôvodne začínala v menších priestoroch, no na jeseň roku 2020 slávnostne otvorila brány úplne nového showroomu na Duklianskej ulici v Bardejove. Nová veľká budova poskytla veľkolepý priestor pre motocykle, skútre, štvorkolky, side by side, či snežné skútre od viacerých výrobcov.

Indian je na východe novinkou

Najnovšie pribudlo v portfóliu spoločnosti Alfa Pro Concept oficiálne zastúpenie značky Indian Motorcycle. Aký bol dôvod? Majiteľ predajne vysvetľuje: „Dlhú dobu spolupracujeme so značkou Polaris a myslím, že je tu obojstranná spokojnosť medzi nami a importérom. Určite viete, že značka Indian Motorcycle už pár rokov patrí pod koncern Polaris. Keď teda importér prejavil záujem rozširovať dílerskú sieť aj na východ republiky, dlho sme nerozmýšľali a išli sme do toho."

20240622113556.jpg
20240622113607.jpg

Široká škála modelov

Značka Indian Motorcycle má viacero modelov v rôznych kategóriach. Nie je to tak dávno, čo sa špecializovala na veľké krížniky v klasickom štýle, no dnes už ponúka aj ľahšie, športovejšie ladené choppre a cruisery a dokonca aj výrazne športový model FTR vo viacerých verziách. Indian má v komplexe APC vyčlenených zhruba 100 m2 priestoru a je tu čo obdivovať. Aktuálne v predajni nájdete napríklad modely Pursuit, Chieftain, Chief Limited, ale aj ďalšie a ponuka sa stále rozširuje.

Nielen Indian

V APC nájdete aj spomínané produkty značky Polaris, ako aj štvorkolky a side by side vozidlá Segway, skútre Peugeot, elektrické motocykle Zero a v neposlednom rade veľkú štýlovku a individualitu – trojkolky značky Vanderhall. No nie je to len o vozidlách. Samozrejmosťou je široká ponuka oblečenia, výstroja, prilieb, doplnkov a všetkého, čo môžete pri jazde na skútri, motorke, či štvorkolke potrebovať. Zaujímavosťou v sortimente sú prémiové kolesá značky Titax.

20240622114343.jpg
20240622114427.jpg

Servis a ďalšie služby

Slávnostné otvorenie oficiálneho zastúpenia značky Indian Motorcycle sprevádzali aj testovacie jazdy na demo motocykloch. Ak plánujete kúpu niektorého z modelov, predajca vám rád sprostredkuje testovaciu jazdu aj v iných termínoch. Samozrejmosťou sú služby záručného a pozáručného servisu, dielňa už má priestory aj náradie pripravené aj pre stroje Indian. Určite užitočnou službou pre zákazníkov sú aj kurzy bezpečnej jazdy organizované v spolupráci s Motoškola Jariabka.

processed0de66c5c77c24dbc9d827d41f31020d3.jpg
mrsk5711.jpg

TEXT: P. LOVÍŠEK, FOTO: TOMÁŠ AWIA HAJDUCH A APC

Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Demo dni Indian

Demo dni Indian

2.7.2024
Autor: mixxo
SWEET AMERICAN DREAMING

SWEET AMERICAN DREAMING

10.6.2024
Autor: mixxo
Vitaj nový Indian Scout!

Vitaj nový Indian Scout!

3.4.2024
Autor: Massimo
Indian Riders Fest 2024

Indian Riders Fest 2024

24.3.2024
Autor: mixxo

Komentáre