Trojkolka Can-Am pre dobrodruhov

Popularitu kategórie cestovných endúr si všimli aj v ľudia v Can-Am. Povedali si, že sa pridajú, no zobrali to svojsky. Podobne ladený stroj pridali do sortimentu trojkoliek, kde už dlhé roky žnú úspechy modely Spyder a Ryker. Novinka s názvom Canyon je však ladená trochu iným smerom...

Trojkolka Can-Am pre dobrodruhov

Trojkolka Canyon udrie do očí svojim „techno" vzhľadom, tvary sú jednoduché, hladké, viac-menej hranaté. Neprehliadnuteľná je väčšia svetlá výška, ktorá naznačuje, že vozidlo je pripravené zdolať aj ľahší terén. Na pohon slúži radový trojvalec Rotax ACE s objemom 1330 ccm, ponúka výkon 115 koní a krútiaci moment 130 Nm. Spolupracuje so šesťstupňovou poloautomatickou prevodovkou samozrejme doplnenou o spiatočku.

canyon-3.jpg
canyon-4.jpg
V základnej verzii je výbava strohá, dobrodružnejšie je ladený model s prívlastkom XT. Ten má vylepšené zadné pruženie, robustnejšiu ochranu podvozku a predovšetkým trojicu pevných hliníkových kufrov, ktoré majú spolu kapacitu až 120 litrov. Komfort zvyšujú aj vyhrievané rukoväte jazdca aj spolujazdca. Na vrchole potom stojí prevedenie Canyon Redrock, ktoré sa pýši špičkovým semiaktívnym pružením Smart-Shox od značky KYB.

canyon.jpg




Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre