Nový Harley Nightster Special

Po novodobom modeli Sportster S a jeho súrodencovi Nightster prináša Harley v roku 2023 do tretice ďalší stroj s kvapalinou chladeným dvojvalcom Revolution Max 975.

Nový Harley Nightster Special

Nová dvojička s označením Nightster Special používa rovnaký motor s objemom 975 ccm, výkonom 89 koní a krútiacim 95 Nm. Srdce rovnaké, no povolanie rozdielne. Special rád povozí dvoch, pretože má v sérii zadné sedadlo a stupačky spolujazdca. A riadidlá sú posunúté vyššie a bližšie k jazdcovi pre viac pohodla. No v prvom rade má Nightster Special viac štýlu - namiesto čiernych kolies má retro strieborné s krásnym lúčovým dizajnom. A viac temného štýlu pre zmenu pridáva malá čierna krytka predného svetlometu.

harley-nightster-special-2023-1.jpg

A samozrejmosťou je kompletná elektronická výbava rovnako ako u modelov Nightster a Sportster S: okrúhly 4-palcový TFT displej s Bluetooth konektivitou, hlasovým ovládaním a krásna mapová navigáciou na displeji s pomocou pripojenia cez iOS aj Android.

harley-nightster-special-2023-4.jpg

Pridajte k tomu trakčnú kontrolu s troma jazdnými režimami (Road, Sport, Rain), kontrolu prešmykovania pri brzdení motorom, Full LED svetlomet, elektronický tempomat či USB nabíjací port a máte všetko, čo od dnešnej modernej motorky môžete požadovať.

harley-nightster-special-2023-2.jpg

Buďte s nami v kontakte

Komentáre