KAMEROVÝ SYSTÉM PRE MOTOCYKLE

Znova ste si zabudli so sebou zobrať akčnú kameru? Firma Innovv má riešenie v podobe kamerového systému, ktorý je nainštalovaný priamo na motocykli a pozostáva rovno z dvoch kamier.

KAMEROVÝ SYSTÉM PRE MOTOCYKLE

Innovv K2

Toto nie je tradičná akčná kamera, ale kamerový systém. Innovv K2 je systém dvoch mini kamier, ktoré sú spolu s riadiacou jednotkou nainštalované priamo na motocykli. Celá zostava je zložená z viacerých komponentov, vďaka čomu majú dve kamery minimálne rozmery a môžu byť nainštalované úplne diskrétne. Napríklad vpredu pri svetlomete alebo na riadidlách a vzadu napríklad pri koncovom svetle. A hlavná nahrávacia jednotka - DVR – digitálny video rekordér je napríklad nainštalovaný pod sedadlom. Jednotka DVR je vďaka meniču z 12V na 5V napojená priamo na elektrickú sústavu motocykla, takže nepotrebujete pravidelne dobíjať batérie ako pri akčných kamerách.

innovvk2kit.jpg

V balení kamerového systému Innovv K2 je aj GPS modul, s pomocou ktorého sa zapisujú dáta o GPS lokalizácii počas aktuálne nahrávanej jazdy. Nechýba ani možnosť prepojenia kamery so smartfónom cez WiFi. Nahrávať záznam môžete v dvoch rozlíšeniach: FullHD 1080p / 30fps alebo HD 720p / 60fps. Ak kameru využívať hlavne pre prípad dokumentácie prípadnej nehody, na dokazovania viny účastníkov nehody, tak môžete zvoliť nepretržité nahrávanie v sľučke, čím sa po zaplnení karty začne starý záznam prepisovať novým. Môžete si však v zázname vybrať momentky, ktoré sa neprepíšu.

Cena: 355 eur

Predstavenie čo obsahuje balenie:


Innovv C5

Jednoduchšou alternatívou ku kamere K2 je jej lacnejšia sestra Innovv C5. Model C5 požíva jednu prednú kameru s rozlíšením FullHD / 30fps alebo HD / 60fps. Kamera je zapojená do nahrávacej jednotky DVR, ktorú môžete mať umiestnenú napríklad pod sedadlom. Napájanie je pomocou pribaleného meniča z 12V na 5V. Kameru môžete mať upevnenú pomocou držiaka napríklad na riadidlách. Alebo ak chcete kameru Innovv C5 využívať ako akčnú kameru s pohľadom zhora z prilby, môžete ju na prilbu uchytiť pomocou tradičného lepiaceho úchytu.

81yeun4qldlsl1500.jpg

Innovv má na tento účel v ponuke špeciálnu verziu kamery C5, ktorá sa neinštaluje na motocykel, ale je napájaná pomocou powerbanky vo vrecku bundy. Samozrejmosťou je možnosť WiFi prepojenia.

Cena: 209,00 eur

Viac informácii nájdete na webe www.innovv.sk
introc5helma.jpg


Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

SADA NA ÚDRŽBU REŤAZE

SADA NA ÚDRŽBU REŤAZE

3.12.2023
Autor: redakcia
Bunda MACNA TERRITOR

Bunda MACNA TERRITOR

30.11.2023
Autor: redakcia
Bunda MACNA ASPIRE

Bunda MACNA ASPIRE

15.11.2023
Autor: redakcia
KRYCIA PLACHTA

KRYCIA PLACHTA

12.11.2023
Autor: redakcia

Komentáre