​Yamaha poteší svojich priaznivcov

Značka Yamaha patrí k tým, ktorí sa svojim zákazníkom a priaznivcom intenzívne venujú a nekončí to len predajom motorky, či štvorkolky. Aj na sezónu 2023 je pripravených viacero zaujímavých podujatí.

​Yamaha poteší svojich priaznivcov

Prvým z nich je Ténéré Spirit Experience. V rámci tejto akcie bude celkovo 20 jazdcov – majiteľov strojov Ténéré 700 dopravených na nimi vybranú rally súťaž, kde budú môcť absolvovať adrenalínové dobrodružstvo. Čiastočne po trati súťaže, čiastočne po vedľajších komunikáciách budú jazdci plnými dúškami nasávať atmosféru podujatia. Nebudú však „tlačení" časovými limitmi, či inými starosťami súťažných aktérov. Popri atmosfére si tak budú môcť vychutnať aj prírodné scenérie a samozrejme aj atmosféru bivaku v cieli etáp. Bude to určite skvelý zážitok, niektorých to môže dokonca inšpirovať k ostrému štartu na rally súťaži niekedy v budúcnosti. Samozrejme o všetko bude dokonale postarané – od prepravy motoriek, cez letenky, až po zázemie v podobe ubytovania a jedla, samozrejme nebudú chýbať ani sprievodcovia, servis, diely a všetko, čo k takej rally patrí. Na výber budú podujatia Hellas Rally v máji, Transanatolia v septembri a Tunisia Desert Challenge v októbri. Vráťme sa však z exotických diaľok späť na Slovensko... Za zmienku stoji aj Yamaha Demo Tour, v rámci ktorej bude v priebehu mája a júna po celom Slovensku putovať flotila motocyklov Yamaha, zastaví sa u jednotlivých dílerov značky a budete mať možnosť si tieto stroje nielen naživo prezrieť, ale hlavne vyskúšať. Nasledovať budú populárne akcie ako MT TOUR, MX TOUR, ATV TOUR, či TÉNÉRÉ TOUR, takže máme sa na čo tešiť.

YAMAHA DEMO TOUR bude prebiehať každý týždeň na všetkých ôsmich dílerstvách značky Yamaha a jej slávnostné vyvrcholenie so sprievodným programom prebehne na MT TOUR v Dlhej. To znamená, že už nebudeš musieť obchádzať republiku, aby si si mohol vyskúšať svoju vysnívanú motorku pred kúpou. Stačí si len vybrať, kde to máš najbližšie a ozvať sa svojmu predajcovi Yamaha. On sa už o teba postará.

Kedy a kde?

  • 3. - 7. 5. 2023 - Tech Moto/ Bratislava
  • 12. – 14. 5. 2023 – Styx / Šaľa
  • 17. – 21. 5. 2023 - Styx / Zvolen
  • 24. – 28. 5. 2023 - Jakub Valo / Považská Bystrica
  • 31. – 4. 6. 2023 - MUZ Servis / Žilina
  • 7. – 11. 6. 2023 - Petro a spol / Prešov
  • 14. – 18. 6. 2023 – Jarek Moto / Michalovce
  • 21. – 25. 6. 2023 – Styx/ Bratislava
  • MT TOUR 8. -9. 7. 2023 Dlhá

Čo potrebuješ so sebou?

Určite nezabudni platný VP a OP. Nutnosťou je tiež poriadne vybavenie na moto – prilba, rukavice a pevná obuv + chránič chrbtice. Taktiež odporúčame kvalitnú bundu a nohavice s chráničmi.

Je akcia zdarma?

Áno, prvé dve jazdy sú úplne zdarma, ale ďalšia jazda už bude spoplatnená čiastkou 20 Eur. Určite si so sebou ale v hotovosti prines viac peňazí – za zapožičanie motocykla totiž budeme požadovať zálohu vo výške 500 Eur. Po absolvovaní testovacích jázd ti bude čiastka vrátená.

A nezabudni, štartuje sa už dnes 3. mája v Bratislave!

Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre