Vyskúšajte si štvorkolky a side by side Yamaha

Testovacie dni motocyklov Yamaha sú u nás dobre známe, pravidelne ich pripravuje importér samostatne, prípadne v spolupráci s predajcami. No po prvýkrát budeme mať možnosť vyskúšať si aj terénne štvorkolesové stroje tejto japonskej značky.

Vyskúšajte si štvorkolky a side by side Yamaha

Yamaha ATV Tour bude mať u nás premiéru v piatok a sobotu 1. a 2. septembra. Konať sa bude u oficiálneho dílera Yamaha Jakub Vallo v Považskej Bystrici. Záujemcovia budú mať možnosť vyskúšať si štvorkolky a buginy a ak vás zaujíma, na čom jazdí svetová špička na rally Dakar, či hľadáte neúnavného pracanta do lesa, či na chalupu, možno tu nájdete odpoveď.

yamaha-atv-tour-2.jpg
K dispozícii budú hodinové testovacie jazdy po okolitých horách a široká paleta strojov ako napríklad Wolverine RMAX v dvojmiestnej aj štvormiestnej verzii, Wolverine X4 850, Viking, či klasické štvorkolky ako Grizzly 700 vrátane výročnej edície, Kodiak 700 a Kodiak 450. Na svoje si prídu aj najmenší jazdci, ktorí budú môcť vyskúšať YFZ50, či YFM90. Môžete prísť aj bez predošlej registrácie, v tom prípade však nemáte zaručené, že bude vami požadovaný stroj v danom termíne voľný. Najlepšie preto urobíte, keď si svoju jazdu REGISTRUJETE NA TOMTO WEBE.

Zoznam strojov:

Wolverine® RMAX™2 1000 SE

Wolverine® RMAX™4 1000

Wolverine® X4 850

Grizzly 700 EPS

Grizzly 700 25TH Ann.

Kodiak 700 EPS

Kodiak 700 EPS SE

Kodiak 450

Viking

YFZ50

YFM90

YFZ450R - iba výstavný model

YFM700R - iba výstavný model

Viac info na www.yamaha-motor.sk

yamaha-atv-tour-3.jpg
yamaha-atv-tour-4.jpg






Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre