Velikáni Triumph v Prešove

Predajňa SP MOTO v Prešove otvorila svoje brány v máji minulého roka a od začiatku patrí k veľkým, multibrandovým predajcom. Na dvoch podlažiach kompletne zrekonštruovanej budovy je približne 700 metrov štvorcových.

Velikáni Triumph v Prešove

Prvotinou bolo autorizované dílerstvo značky Triumph. Legenda z britských ostrovov má čo ponúknuť každému motorkárovi. Nechýbajú superšportové modely a nemenej športové naháče. Veľmi silné zastúpenie majú u značky Triumph aj klasické stroje rôznych kategórií. Nestarnúce poctivé „železo" snáď nikdy nevyjde z módy. Veľkou špecialitkou v sortimente Triumph je predovšetkým model Rocket 3. Je veľký svojimi rozmermi, ale je veľký aj svojim charakterom a v neposlednom rade aj objemom motora. Trojvalec má zdvihový objem dva a pol litra! V Prešove v SP MOTO nájdete priamo v predajni viaceré verzie, Rocket 3R, Rocket 3GT, ako aj exkluzívne limitky s prívlastkom CHROME.

triumph-rocket.jpg

Dobrodružnejšie ladení cestovatelia takisto nájdu v sortimente Triumph viacero možností. Na vrchole modelového radu Tiger stojí 1200-vka vo viacerých prevedeniach. Model Tiger 1200 GT PRO má teraz dokonca akciu – pri kúpe dostanete horný kufor podľa vlastného výberu zdarma. No osloviť vás môže aj lepšie vybavený Tiger GT Explorer, ktorý takisto nájdete priamo v predajni SP MOTO v Prešove.

triumph-tiger.jpg

Viac o sortimente Triumph a o motocykloch dostupných priamo v predajni SP MOTO hľadajte na www.triumphpresov.sk





Buďte s nami v kontakte

Komentáre