Skočte si po vecičky GASGAS

Výhody nakupovania cez e-shop nemusíme nikomu zvlášť vymenovávať, kompletne všetci sme ich objavili hlavne v posledných rokoch. Spoločnosť Motosport z Púchova túto formu predaja aktívnejšie používala už oveľa dávnejšie. Po dlhých rokoch pozitívnych ohlasov na e-shop ktm-racing.sk sa rozhodli, že je čas aj na samostatný e-shop pre značku GasGas.

Skočte si po vecičky GASGAS
Náhradné diely prehľadne

V novom e-shope www.gasgas-racing.sk nájdete kompletnú ponuku náhradných dielov a doplnkov na všetky motocykle GasGas od modelového roku 2021. Teda okrem enduro a motokrosových modelov aj komponenty na trial, detské minimotorky, či veľké endurá a supermotardové stroje. Výhodou je, že všetky komponenty sú zoradené veľmi prehľadne a intuitívne. Ak ste už niekedy navštívili e-shop www.ktm-racing.sk, systém vyhľadávania a objednávania vám bude známy, všetko je totiž rovnaké. Celý systém je prepojený priamo s centrálou GasGas v Rakúsku, e-shop je teda aktualizovaný denne podľa stavu skladu. Pri dieloch, ktoré nie sú aktuálne dostupné je uvedený dátum, kedy by mali byť opäť k dispozícii. Rovnako aktuálne sú aj ceny, ktoré stanovuje priamo výrobca.

30917enduro.jpg

Rýchle doručenie až domov

Díler GasGas Púchov má aj kamennú predajňu a rozsiahly sklad náhradných dielov. Ak objednávate diel, ktorý je na slovenskom sklade, doručený býva spravidla už na druhý deň. V prípade dodávky komponentov z centrálneho skladu v Rakúsku sú dodadcie doby dva až tri pracovné dni. Pri objednávke nad 50 eur je poštovné zdarma.

Nielen na motorku

Okrem originálnych náhradných dielov a doplnkov priamo na motorku tu nájdete aj ďalšie vecičky, ktoré k jazde neodmysliteľne potrebujete. Ide predovšetkým o výstroj jazdca – oblečenie, obuv, prilby, rukavice, okuliare – všetko originál GasGas. No a v neposlednom rade má GasGas v ponuke niečo aj pre tých, ktorí motorku možno nemajú, ale páči sa im štýl a filozofia značky.

bo.jpg
um.jpg
ca.jpg
V sortimente je veľa štýlových, ale aj užitočných drobností. Fľaška na vodu, dáždnik, šiltovka, šatka, praktický ruksak, rukavice, ktoré použijete napríklad na bicykli, či obyčajná kľúčenka, to sú všetko drobnosti, ktoré potešia a vnesú žiarivé farby a trochu toho španielskeho temperamentu do života. Samozrejme, sú to zároveň skvelé tipy na univerzálne darčeky pre kohokoľvek, kto má k motorkám a motošportu blízko...
logo.jpg







Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre