Možnosť tréningu na Kawasaki Ninja 500

Kawasaki Motors v spolupráci s RIDE IT UP spúšťa pre zákazníkov nový tréningový program SuperSport s ikonickou Kawasaki Ninja 500.

Možnosť tréningu na Kawasaki Ninja 500

Po úspešnej halovej sezóne a množstve kurzov pre zákazníkov na KLX140L, Kawasaki Motors a RIDE IT UP idú teraz ešte o krok ďalej – a to von, mimo hál. Kawasaki Motors a RIDE IT UP hrdo oznamujú spustenie svojho nového tréningového programu SuperSport s ikonickou Kawasaki Ninja 500 na motokárovej dráhe - Pannonia Circuit (HU). Tento inovatívny tréningový program je navrhnutý tak, aby zlepšil jazdecké zručnosti a poskytol jedinečný zážitok pre začínajúcich aj skúsených jazdcov.

Kawasaki Ninja 500, známa svojou dokonalou kombináciou výkonu a všestrannosti, je stredobodom tejto komplexnej tréningovej iniciatívy. Cieľom programu je vypestovať novú generáciu jazdcov zbehlých v ovládaní motocyklov kategórie SuperSport a oboznámiť ich s nuansami bezpečnej a zodpovednej jazdy.

Jazdci budú ťažiť z vedomostí skúsených profesionálov s rozsiahlymi skúsenosťami v súťažnom aj rekreačnom jazdení. Okrem bývalého pretekára a hlavného trénera Rolanda Rescha podporujú tím na trati aj Marco Lechner a Lukas Fürnkranz. RIDE IT UP powered by Kawasaki je najkomplexnejšia škola techniky jazdy na motocykli v Európe. Zákazníci profitujú z odbornosti trénerov s výnimočnými skúsenosťami s pretekaním a trénovaním jazdcov. Tréningy na Ninja 500 dopĺňajú rôzne tréningové príležitosti, ktoré ponúkajú RIDE IT UP a Kawasaki Motors.

Patricia Auer, marketingová koordinátorka Kawasaki, na to poukazuje: "Ninja 500 sa perfektne hodí pre tento formát tréningu. S novým radovým dvojvalcovým motorom s objemom 451 cm3 a legendárnym výkonom Ninja bude cieľ tréningu SSP jasný a to zaručiť mimoriadny jazdecký zážitok."

Bezpečné jazdenie na motocykli nebolo nikdy jednoduchšie ako s Kawasaki!

Viac info na www.rideitup.com

Zdroj: TS Kawasaki

Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre