Martin Vaculík víťaz Speedway GP Wroclaw, GRATULUJEME!

Poľská Wroclaw hostila v sobotu 31. augusta 2024 svetovú plochodrážnu špičku na ôsmom podujatí prestížneho seriálu majstrovstiev sveta Speedway Grand Prix.

Martin Vaculík víťaz Speedway GP Wroclaw, GRATULUJEME!

Všetci priaznivci motocyklového športu a plochej dráhy mohli sledovať v priamom prenose triumf nášho reprezentanta Martina Vaculíka, ktorý famózne zvíťazil pred druhým Fredrikom Lindgrenom zo Švédska a Robertom Lambertom z Veľkej Británie. GRATULUJEME MARTIN!

Martin dominoval od samého začiatku. Vo všetkých svojich štartoch, okrem jednej jazdy v základnej časti, vyhral systémom štart cieľ. Tak ako povedal v záverečnej reči po svojom víťazstve vo finále, dnes klapalo všetko na jedničku. Poďakoval tímu za super prácu a poďakoval aj fanúšikom na tribúnach, ktorí boli jeho veľkým hnacím motorom. Martin je jedným z najúspešnejších jazdcov domácej poľskej ligy a pri absencii poľských jazdcov v dnešnom finále bol pre zaplnené tribúny ako domáci jazdec.

03.jpg

Do priebežného poradia si Martin pripísal cenných 20 bodov a postúpil na 5.miesto. I naďalej je na vedúcom mieste Bartosz Zmarzlík, ktorý dnes vo finále chýbal, na druhom mieste je Fredrik Lindgren a na treťom Robert Lambert.

V kalendári tohtoročného seriálu MS Speedway GP sú ešte tri podujatia a to už o týždeň 7.9.2024 v Rige, Lotyšsko, hneď o týždeň 14.9.2024 to bude Vojens v Dánsku a seriál vyvrcholí 28.9.2024 v poľskej Toruni.

Martin, ešte raz GRATULUJEME a držíme i naďalej palce.

vaculik01.jpg

Zdroj: SMF

Buďte s nami v kontakte

Komentáre