Vitaj, nový Triumph!

Nie každá motocyklová novinka má tú česť uviesť sa na trh veľkolepou premiérou. No stroj poháňaný trojvalcom s objemom bezmála dva a pol litra si to nesporne zaslúži. Už len kvôli tomu, že ide o motorku s najväčším zdvihovým objemom spomedzi sériových modelov.

Vitaj, nový Triumph!

Slovenská premiéra sa konala aj v autorizovanom dílerstve Triumph v Banskej Bystrici. Tím v predajni Motoshop Žubor pripravil viac než netradičné prekvapenie. Celá akcia bola poňatá tak trochu „anglicky". Organizátori pozvali zaujímavého hosťa a usadili ho do gauča – skoro ako doma, v obývačke. Pripomína vám to niečo? Áno, dosť sa to podobá populárnej motoristickej relácii Top Gear. Však prečo nie, veď Triumph Rocket 3 rovnako pochádza z ostrovov.

56a0726.jpg
56a0801.jpg
56a0764.jpg
56a0831.jpg
Hosťom večera bol populárny slovenský hudobník, motorkár Peter Cmorik. Celú show moderoval najmladší člen tímu Motoshop Žubor - Roman. S prehľadom profesionála previedol hosťa, ako aj divákov približne trištvrtehodinovým programom. Spoločne slávnostne odhalili verejnosti nový Rocket 3 - odhalili svetu krivky, ale aj vlastnosti a parametre. Ďalším hosťom bol čerstvý majiteľ novinky vo verzii GT. No a napokon si na gauč prisadol aj majiteľ Motoshopu, Rado Žubor. Ten poprial novej „rakete" šťastie, nech sa jej na slovenskom trhu darí, nech si nájde tých pravých jazdcov. Zároveň prejavil obrovské nadšenie a prísľub toho, že urobí všetko pre to, aby sa tento svalovec mohol v dílerstve Motoshope Žubor dať aj reálne vyskúšať. Jednoducho urobí všetko, aby ste si mohli nový Rocket 3 aspoň na krátku dobu osedlať. Veríme, že sa čoskoro dostane do rúk aj nám v redakcii.

Viac informácii ohľadne objednávok získate TU

56a0995.jpg

Text: Martin Alušík

Foto: Motoshop Žubor



Buďte s nami v kontakte

Komentáre