Úplne nová Suzuki GSX-8S

Suzuki má úplne nový bajk, ktorý sa chce stať novým bestsellerom v strednej triede. Cenovo dostupný naháčik má viac objemu aj viac výkonu ako najpredávanejšia konkurencia MT-07, nechýba mu primeraná elektronická výbava ani moderný športový look. Good job Suzuki!

Úplne nová Suzuki GSX-8S

Suzuki konečne zahadzuje starý koncept motora V2, ktorý doslova desaťročia používala u svojich naháčov SV 650. A precháza na úplne nový radový dvojvalec s veľmi rozumným objemom strednej triedy 776 ccm a ešter rozumnejším výkonom 81 koní, vďaka čomu má celkom navrch v porovnaní s konkurenciou v podobe Yamahy MT-07 či Kawasaki Z650.

suzuki-gsx8s-3.jpg
suzuki-gsx8s-4.jpg
suzuki-gsx8s-5.jpg

Rám je oceľový, čo je v tejto triede dobrým štandarom, predná vidlica samozrejme musí byť obrátená a brzdy radiálne. Všetko podľa dobrých zvykov, presne ako má byť! Suzuki chce zostať v provom rade dostupným naháčikom, no pribaľuje celkom slušnú elektronickú výbavu. Prístrojovka je však krásna farebná, 5 palcová, svetlá kompletne LED-kové a dokonca nám tu nechýbajú ani 3 jazdné režimy s trojstupňovou trakčnou kontrolou.

suzuki-gsx8s-7.jpg

A v základnej výbave je dokonca obojsmerný quickshifter! Ak sa Suzuki zmestí s cenou do 8.000 eur, tak tu máme v strednej triede naháčov nového favorita.

suzuki-gsx8s-2.jpg
suzuki-gsx8s-6.jpg

Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre