Superleggera V4 & Aventador

Toto je dokonalé spojenie dvoch talianskych krások - superbiku Ducati Superleggera V4 a superauta Lamorghini Aventador. V krásnej limitovanej modrej metalíze.

Superleggera V4 & Aventador

Ducati Superleggera V4 je limitovanou homologizačnou edíciou motocykla, ktorý súťaží v svetových pretekoch SBK šampionátu. Tento exkluzívny motocykel bol vyrobený len v počte 500 kusov pre celý svet, pričom väčšina týchto motocyklov putovala pre súkromných zberateľov a tých najväčších nadšencov značky - s výkonom 234 koní, hmotnosťou 152,2 kg a hlavne s neskutočnou cenou 90.000 eur.

ducati-superleggera-v4-lamborghini-aventador-svj-3.jpg
ducati-superleggera-v4-lamborghini-aventador-svj-1.jpg
ducati-superleggera-v4-lamborghini-aventador-svj-4.jpg
ducati-superleggera-v4-lamborghini-aventador-svj-5.jpg

ducati-superleggera-v4-lamborghini-aventador-svj-2.jpg

Jeden z týchto motocyklov nedávno prezentoval aj predajca značky Ducati v meste Newport Beach na okraji Los Angeles v Kalifornii - pričom Superleggere bolo dopriate ešte viac exkluzivity v špeciálnej farebnej úprave, ktorá dokonale ladí s rovnako športovou talianskou kráskou menom Lamborghini Aventador v špeciálnej edícii SVJ. Motocykel aj auto sú v zbierke súkromného vlastníka a nie sú ani náhodou na predaj. Miestni predajcovia obidvoch značiek však boli týmto farebným spojením tak nadšení, že dvojicu jednoznačne chceli odprezentovať aj naživo vo svojich showroomoch.

ducati-superleggera-v4-lamborghini-aventador-svj-8.jpg

Buďte s nami v kontakte

Komentáre