Retro Šport kit pre XSR900

Vynovená Yamaha XSR900 prináša od roku 2022 veľmi podarený imidž starého superšportu s dokonalým retro nádychom. Vďaka tomuto doplnkovému kitu však vyzerá ešte oveľa lepšie.

Retro Šport kit pre XSR900

Japonská Yamaha si v spolupráci s vlastnou firmou zameranou na customové diely Y'S GEAR pripravila nový kit pre svoju XSR 900-vku. Volá sa Blood Line Style a posúva originálnu XSR na nádherného dobového pretekára v štýle YZR500 z roku 1975. Okrem prednej kapoty obsahuje kit aj zadný držiak ŠPZ, kryt zadného sedadla a dokonca aj koncovku Akrapovič vyvedenú naboku namiesto pod motorom.

yamaha-xsr-900-ys-gear-uprava-10.jpg
yamaha-xsr-900-ys-gear-uprava-4.jpg
yamaha-xsr-900-ys-gear-uprava-7.jpg
yamaha-xsr-900-ys-gear-uprava-11.jpg

yamaha-xsr-900-ys-gear-uprava-9.jpg

Druký kit pre XSR900 je postavený v štýle dobového športového turistu a hovorí si Touring Style, pričom namiesto výfukovej koncovky obsahuje dve zadné textilné tašky.

yamaha-xsr-900-ys-gear-uprava-2.jpg

Trojvalcová XSR900 robí minimálne rovnakú radosť pri jazde ako jej nepriznaná dvojička MT-09 s rovnakým výkonom a rovnako dobre naladeným podvozkom. Aktuálna generácia XSR900 má viac objemu, viac koní a lepšie vyladený podvozok. Predná brzda má dokonca radiálny hlavný piest brzdovej páčky Brembo. Elektronika funguje s novu 6-osou riadiacou jednotkou, čo znamená, že ABS je zákrutové a trakčná kontrola náklonová. Ďalej sú v sérii štyri výkonové mapy, quickshifter, tempomat i farebná TFT prístrojovka.

yamaha-xsr-900-ys-gear-uprava-3.jpg

Športový neo retro café racer v tej najvyhranenejšej podobe, akú si vieme predstaviť – toto je novinka uplynulej sezóny 2022 – Yamaha XSR900. Nová, neopozeraná a napriek tomu tak neskutočne dobre známa. Retro verzia športovej MT-09 je v aktuálnej generácii určite najviac podareným strojom tejto kategórie.

yamaha-xsr-900-ys-gear-uprava-5.jpg

Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre