OKRUHÁRI ÚSPEŠNE UKONČILI PREMIÉROVÚ SEZÓNU

Rok 2022 bol premiérovou sezónou pre novú slovenskú moto agentúru – OKRUHÁRI. Agentúra pripravila päť dvojdňových podujatí a hodnotné ceny pre účastníkov.

OKRUHÁRI ÚSPEŠNE UKONČILI PREMIÉROVÚ SEZÓNU

Záverečné podujatie na Slovakia Ringu už majú za sebou a my sme zisťovali, ako hodnotia sezónu 2022 a čo pripravujú pre rok 2023.

„Pripravili sme päť dvojdňových podujatí, ktorých súčasťou boli voľné jazdy aj preteky. Potrebovali sme získať dôveru ľudí a presvedčiť účastníkov, že sa na nás môžu spoľahnúť. Dobrá organizácia je u nás na prvom mieste. Učili sme sa na vlastných chybách, predsa len sme boli „začiatočníci". No pozitívne ohlasy od jazdcov, ale aj podpora od našich partnerov nás presvedčili, že naše rozhodnutie bolo správne" - prezradil Miloš Konečný, majiteľ agentúry. „Jazdci sa s Okruhármi stretávali od mája až do septembra. Okrem voľných jázd a individuálnych pretekov v rámci seriálu Piston Cup sme na podnet jazdcov zaradili do programu aj vytrvalostné preteky – endurance race, ktoré sa stanú súčasťou programu aj v budúcej sezóne. Účastníkov našich podujatí sme ocenili hodnotnými cenami" - doplnil majiteľ agentúry.

Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou a motorky už majú nových majiteľov

Agentúra Okruhári na začiatku sezóny avizovala, že všetci účastníci ich dvojdňových podujatí budú zaradení do losovania o nové motorky Yamaha R1 a Yamaha R6. Vyhrať ich mohol každý dvojdňový účastník. „Mnohí nám neverili, mysleli si, že je to len reklamný trik. Na internete v rámci diskusií bolo množstvo pochybovačných komentárov, ale losovanie na záverečnom podujatí dalo bodku za týmito klebetami. Výhercami motoriek sa stali Peter Dobranský a Jakub Ostrožovič. Peter si prevzal R6-ku priamo na podujatí, keďže tam bol a Jakubovi sme R1-ku poslali domov. Pre oboch to bolo veľké prekvapenie, ktorému nechceli veriť, emócie boli obrovské" - hovorí majiteľ agentúry.

okruharizavod12209190032.jpg

Aj v sezóne 2023

Na záver sa už len patrí opýtať, či Okruhári obsadia Slovakia Ring aj v roku 2023. „Áno, opäť sme si zarezervovali na Slovakia ringu 5 dvojdňových termínov, položili sme dobré základy, je na čom stavať. Keďže reakcie jazdcov a našich partnerov počas celej tejto sezóny boli a sú veľmi dobré, pripravte sa, priatelia, aj na budúci rok. Radi vás privítame a jeden z vás opäť vyhrá „litrovú" motorku!" – dodal na záver Miloš Konečný.

Jakub Ostrožovič, výherca motocykla Yamaha YZF R1:

jakub-ostrozovic.jpg

„Chcem sa poďakovať agentúre Okruhári za krásny stroj, ktorý potešil moju zlomenú dušu. V máji tohto roku som počas voľných jázd spadol a poškodil svoju okruhovú motorku a teraz to osud zariadil takto..."

Peter Dobranský, výherca motocykla Yamaha YZF R6:

peter-dobransky-2.jpg

Vôbec som s tým nepočítal, takže o to väčšie prekvapenie. Ako bolo vidno, bol som z to ho riadne zmätený. Veď sa pozrime na cenu, nič obyčajné, ale, páve naopak, hodnotná cena. A riadne. Hlavne pre človek a, ktorý s tým žije. To, čo som vyhral mi dochádzalo pomaly. Ale nakoniec došlo . Takže teraz mám pred sebou zimnú prestávku počas ktorej,ktorej nachystám R6 na novú sezónu na ktorú sa už teším.

Viac info na www.okruhari.sk

okruhariokruh2209190041.jpg

Buďte s nami v kontakte

Komentáre