Okruhári na Slovakia Ringu aj v tomto roku!

Dokonalý športový zážitok nehľadajte na bežných cestách, je to príliš riskantné. Ohroziť
môžete nielen seba, ale aj ďalších účastníkov premávky. Ale kam teda vyraziť, ak chcete poriadne prevetrať svoju motorku?


Okruhári na Slovakia Ringu aj v tomto roku!

Situácia sa zlepšila, odkedy máme na Slovensku svoj vlastný okruh. Ďalším výrazným krokom vpred bol minuloročný príchod slovenskej moto agentúry - OKRUHÁRI, ktorá sa o všetko postará a váš adrenalínový zážitok si tak môžete dokonale užiť. Po premiérovej sezóne pokračujú OKRUHÁRI aj v tomto roku. Tešiť sa môžete na tradičné dvojdňové podujatia, na ktorých si užijete voľné jazdy, ale aj amatérske preteky seriálu PISTON CUP. Vyvrcholením sezóny bude losovanie o hlavnú cenu – motocykel Aprilia RSV4 Factory. O novej sezóne sme sa rozprávali s majiteľom Moto agentúry OKRUHÁRI – Milošom Konečným.

Minuloročná sezóna bola pre OKRUHÁROV premiérová, splnila vaše očakávania?

Našu premiérovú sezónu hodnotím veľmi dobre. Boli sme nová agentúra, ľudia nás nepoznali, ale dovolím si povedať, že sme ich našou prácou a prístupom presvedčili. Zistili, že dokážeme robiť veci dobre, že sa na nás môžu ako na organizátorov a partnerov spoľahnúť. Všetko, čo sme sľúbili, sme dodržali a to účastníci našich podujatí ocenili. Naša sezóna sa niesla v znamení piatich dvojdňových podujatí, nechýbali voľné
jazdy, preteky a záverečný septembrový event patril vyhodnoteniu. A to nielen seriálu pretekov PISTON CUP, ale odovzdali sme aj dve hlavnéceny – motorky Yamaha R1 a R6. Určite by som vyzdvihol aj vzťahy a atmosféru, ktoré boli na okruhu pri každom podujatí veľmi dobré. Spoznali sme nových ľudí, oni nás, vytvorili sa priateľstvá, ľudia nám fandia, podporujú nás. Je to vidieť najmä na sociálnych sieťach. Položili sme dobrý základ a v ďalšej sezóne je na čom stavať.

Rozhodli ste sa v organizovaní podujatí pokračovať aj v tejto sezóne. Plánujete nejaké novinky oproti minulému roku?

Sme o rok starší, skúsenejší, vieme sa lepšie orientovať... Preto verím, že sezóna 2023 bude rovnako dobrá, ak nie lepšia ako tá minuloročná. Rovnako sme pripravili päť dvojdňových podujatí, ktoré odštartujú v máji a budú v mesačných intervaloch pokračovať až do septembra. Zmenili sme formát pretekov, tie
budeme organizovať v kategóriách – rookies, 600 a 1000. Pre tento rok sme do záverečného losovania pripravili motorku – Aprilia RSV4 Factory. O túto opäť súťaží každý, kto si zakúpi aspoň jedno dvojdňové podujatie. Losovať budeme na poslednom podujatí sezóny v septembri. Nová Aprilia je už pripravená v garáži a my sme zvedaví na nového majiteľa.

copy_vyhraj-motorku.jpg

Podarila sa vám nadviazať aj nejaká nová spolupráca?

Sme radi, že naši partneri z minulej sezóny pokračujú s nami ďalej. Vzájomnú spoluprácu sme posunuli na vyššiu úroveň, za čo im ďakujeme. Stali sme sa hlavným partnerom štúdia Moto GP, ktoré vysiela televízia NOVA SPORT. Zo štúdia bude odvysielaných v rámci seriálu majstrovstiev sveta Moto GP všetkých 12 európskych veľkých cien. V štúdiu bude vystavená aj naša Aprilia a počas každého vysielania je pripravená pre televíznych divákov vedomostná súťaž, kde cenou je poukážka na naše dvojdňové podujatie. Výherca si môže prísť nielen zajazdiť, ale súčasne je zaradený aj do losovania o motorku Aprilia RSV4 Factory..

Čo by ste odkázali tým, ktorí nad účasťou na vašich podujatiach váhajú?

Prajeme si, aby nám dali šancu najmä tí, ktorí sa možno v minulom roku báli „neznámeho", tí, ktorí váhali. Presvedčiť ich môžu aj pozitívne ohlasy od našich fanúšikov. Svoje miesto na pretekárskom okruhu si nájde každý. Všetky potrebné informácie si záujemcovia nájdu na našej internetovej stránke www.okruhari.sk a tiež na instagrame a facebooku. Neváhajte nás kontaktovať aj telefonicky, alebo e-mailom. Želáme si, aby sa nám táto sezóna podarila, aby nám prialo počasie, aby na Slovakia Ringu opäť vládla dobrá a priateľská atmosféra. My pre to urobíme maximum. Náš tím zostáva rovnaký
ako v minulom roku. Tí, ktorí sa k nám vrátia, uvidia známe tváre a tých nových radi privítame a zoznámime sa.

terminy.jpg


Každý účastník dvojdňového podujatia bude zaradený do losovania o motorku APRILIA RSV 4 FAKTORY.

Buďte s nami v kontakte

Komentáre