Nový dostupný kamerový systém Innovv K3

Značka Innovv je špecialista v oblasti kamerových systémov na motocykle. A s ich novinkou teraz môžete v dostupnejšej podobe zaznamenávať celú vašu jazdu so všetkými technickými vymoženosťami.

Nový dostupný kamerový systém Innovv K3

Nový Innovv K3

Na vrchole ponuky kamerových systémov Innovv je model K5. Dostupnejším variantom je verzia K2. A teraz je na trhu novinka K3, ktorá spája dostupnosť verzie K2 s modernými doplnkami ako je napríklad diaľkové ovládanie či externý mikrofón.

innovv-k3-1.jpg

Inteligentný diaľkový ovládač

Vďaka Smart diaľkovému ovládaniu priamo na riadidlách ľahko vidíte stav Wi-Fi, DVR a GPS pomocou LED indikátorov priamo na diaľkovom ovládači. A samozrejme ovládate nahrávanie videa či zhotovovanie fotografií.

innovv-k3-2.jpg
innovv-k3-6.jpg

Externý mikrofón

Namiesto interného mikrofónu nový K3 používa externý, ktorý zvyšuje kvalitu zvuku a redukuje okolitý hluk. Pripojením k prilbe zreteľne zaznamenáva váš hlas počas cestovania, čo z neho robí užitočné zariadenie na moto-vlogy.

innovv-k3-4.jpg
innovv-k3-3.jpg
innovv-k3-7.jpg
innovv-k3-5.jpg

Kvalitné video z dvoch kamier

  • Základom systému Innovv K3 je predná a zadná kamera s možnosťou nahrávania vo FullHD kvalite a uhlom snímania 120°, s použitím SONY IMX senzora na oboch kamerách pre zaručenie dokonalého nahrávania aj pri nočnej jazde.
  • Samozrejme nechýbajú aplikácie pre mobilné telefóny pre jednoduché prezeranie, ukladanie záznamov a zdielanie vašich zážitkov, bez nutnosti vyberať pamäťovú kartu zo zariadenia.
  • Ukladanie videa vo formáte MP4 (*až 18 hodín nepretržitého FullHD videozáznamu pri použítí 256GB pamäťovej karty).

Kompletnú ponuku produktov nájdete na www.innovv.sk


Buďte s nami v kontakte

Komentáre