Na dovolenku s rodinou aj motorkou!

Máte dilemu, či vyraziť na dovolenku s celou rodinou, alebo dať prednosť sólo výletu na motorke? Teraz sa to dá elegantne spojiť...

Na dovolenku s rodinou aj motorkou!

Ak chcete vyraziť na cesty autom s celou rodinou a zajazdiť si pritom aj na motorke, nemusíte mať neriešiteľný problém s dopravou. Môžete cestovať pekne pohromade, samozrejme dvojkolesový člen famílie pôjde tiež s vami. A ako bonus budete mať komfortné ubytovanie všade, kde zastavíte. Bez ohľadu na to, či vyrazíte na predĺžený víkend, alebo dvojtýždňové putovanie. Znie to dobre, no nie? S šikovným riešením prišiel renomovaný výrobca karavanov, značka Knaus. Novinku s názvom Knaus Deseo 400 TR odteraz kúpite aj v srdci Slovenska, v banskobystrickom Motoshop Žubor, ktorý sa stal oficiálnym dílerom.

asfr0132.jpg
Čaro modelu Deseo 400 TR spočíva predovšetkým v extra veľkých zadných dverách, alebo skôr vo výklopnej celej zadnej stene obytného prívesu. To spolu s variabilným usporiadaním vnútorného priestoru umožňuje prevážať aj rozmernejší motocykel, prípadne dvojicu štíhlejších strojov. Keď motorky vyberiete, pohodlne sa v prívese vyspí až štvorica osôb. Dôležitým predpokladom k prevozu motocyklov je aj zvýšená nosnosť vozíka, čo na prvý pohľad naznačuje zdvojená náprava. V štýlovo a zároveň účelne vybavenom interiéri samozrejme nájdete všetko potrebné, nechýba kuchynka s tečúcou vodou, WC, či kúpeľňa so sprchovacím kútom. Náročnejší zákazníci môžu siahnuť aj po bohatej príplatkovej výbave.
ktgknaus20192020deseo-kopie.jpg

Viac info na telefónnom čísle 0908 907 907 a na www.motoshopzubor.sk




Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre