Limitky Royal Enfield

Royal Enfield si pre európsky trh pripravil dve limitované edície svojich obľúbených dvojvalcových modelov Interceptor a Continetnal GT. Dostupné budú len vo vybraných európskych krajinách u zúčastnených predajcov.

Limitky Royal Enfield

Už piaty rok má indický Royal Enfield na trhu svoje novodobé dvojvalcové klasiky Interceptor a Continental GT. Tradičný vzduchom chladený radový dvojvalec patrí k anglickým klasikám rovnako ako k tým indickým. Royal Enfield ho ponúka okrem novinky Super Meteor aj v dvoch stáliciach výrobného programu – klasickom modeli Interceptor 650 a športovejšie vyzerajúcom kafáči Continental GT na fotografii.

royal-enfield-continental-gt-thunder-edition-2023-4.jpg
royal-enfield-continental-gt-thunder-edition-2023-2.jpg
royal-enfield-continental-gt-thunder-edition-2023-3.jpg
royal-enfield-continental-gt-thunder-edition-2023-5.jpg

Pre sezónu 2023 si európska centrála značky pripravila dve limitované edície týchto modelov, ktoré budú zaručene dostupné v prvom rade pre svojich zákazníkov vo Veľkej Británii, ktorá samozrejme patrí medzi najväčších predajcov značky Royal Enfiel. No aj k tám na kontinentálnu Európu by sa nejaké tie kusy týchto špeciálnych edícií mohli dostať.


royal-enfield-continental-gt-thunder-edition-2023-1.jpg

royal-enfield-continental-gt-thunder-edition-2023-2.png
royal-enfield-continental-gt-thunder-edition-2023-1.png

Každopádne model Continental GT vo edícii Thunder Edition má nižší tónovaný veterný štít, hliníkový kryt motora, chrómové padacie rámy, pohodlnejšie dvojdielne sedadlo, späťáky v koncovkách rukovätí a dve štýlové kožené tašky s držiakmi pod sedadlom spolujazdca.


interceptor-650-lightning-edition-1.jpg

interceptor-650-lightning-edition-2.png
interceptor-650-lightning-edition-1.png

Aj limitovaná edícia modelu Interceptor 650 je vybavená veľmi podobnými doplnkovými dielmi a bude dostupný vo vyobrazenej farebnej kombinácii s červenou pochrómovanou nádržou.


Buďte s nami v kontakte

Komentáre