Katalóg motocyklov 2023!

Premýšľate o kúpe novej motorky? Novšej, krajšej, výkonnejšej. Alebo možno úplne svojej prvej. Ste na správnom mieste, pretože v Katalógu motocyklov nájdete všetky motocykle, ktoré sa predávajú na slovenskom trhu v roku 2023.

Katalóg motocyklov 2023!

Prečo kúpiť nový motocykel?

Chceme si plniť svoje sny, kupujeme nové, lepšie, modernejšie motocykle. Niekedy rýchlejšie, niekedy pohodlnejšie, no jednoznačne vždy bezpečnejšie a lepšie elektronicky vybavené – to sú aktuálne trendy posledných rokov. Viac elektroniky nám pridáva nielen v oblasti komfortnejšej jazdy, ale predovšetkým na pocite bezpečnosti. Práve to je jeden dôvodov, prečo sa mnohí rozhodnú v prospech nového motocykla namiesto kúpy jazdeného stroja – perfektne fungujúce brzdy s elektronickou asistenciou a výkon motora spoľahlivo dávkovateľný s pomocou moderných systémov akými sú trakčná kontrola citlivá na naklonenie motocykla, nastaviteľné výkonové mapy, či bezpečné brzdenie motorom bez rizika prešmyknutia zadného kolesa. Vďaka systému quickshifter môžete radiť nahor i nadol bez použitia spojky, takže jazdíte takmer ako na automate. A to ani nehovoríme o top systémoch ako je adaptívny tempomat či systém sledovania mŕtveho uhla.

Trendy v sezóne 2023

Trendy posledného desaťročia sú rovnako silné aj v roku 2023. A možno ešte silnejšie. To znamená, že cestovné endurá sú každým rokom obľúbenejšie a okrem japonských a európskych výrobcov už sa do tohto segmentu naplno vrhli aj ázijskí producenti, ktorí v roku 2023 prinášajú plnohodnotné stroje vo vyššej strednej triede. Športové naháče majú tradične silné postavenie na trhu, aj keď retro motocykle triedy café racer a scrambler ich svojou ponukou pomaly doháňajú, čo je ďalším stabilne pokračujúcim trendom posledných rokov.

Nechajte sa inšpirovať

V našom Katalógu motocyklov pre rok 2023 však nájdete okrem spomínaných kategórií omnoho viac. Superšportové stroje, klasické cruisery, offroad motocykle či dokonca štvorkolky, vodné a snežné skútre. Takže či už idete s davom, alebo proti nemu, v Katalógu motocyklov sa môžete inšpirovať vo všetkých smeroch.

A kto si teraz objedná a uhradí ročné predplatné časopisu Svet motocyklov v hodnote 35 Eur získa tričko zdarma a naviac bude zaradený do žrebovania o skúter skúter a ďalšie ceny. Samostatný Katalóg motocyklov 2023 si môžete objednať TU.

Zostáva nám teda už len zaželať, aby ste v našom Katalógu motocyklov na rok 2023 našli tú svoju pravú, vysnívanú. A zažili s ňou výnimočnú sezónu plnú mnohých krásnych výjazdov!


Tu prinášame zopár náhľadov z Katalógu 2023:

supersport.jpg
chopper.jpg
touring.jpg
offroad.jpg

touring8.jpg
quad5.jpg
touring4.jpg
quad.jpg

36.jpg
copy_offroad.jpg
08.jpg
178.jpg



Buďte s nami v kontakte

Komentáre