Kamery INNOVV a oveľa viac

Sieť motocyklových predajní sa rozrastala aj minulý rok a k prírastkom patrí aj obchod menom MOTONINE v Leviciach.

Kamery INNOVV a oveľa viac

Nováčik na trhu, predajňa MotoNine v Leviciach bola otvorená v máji 2021. V sortimente nájdete rôzne doplnky predovšetkým značiek Oxford a Givi, ale aj iných, oleje, mazivá a prípravky Motul, či výstroj jazdca – spomenúť môžeme oblečenie značky Mugen Race, či prilby Scorpion. Zaujímavosťou v ponuke prilieb Scorpion je napríklad aj vydarená replika prilby aktuálneho majstra sveta v MotoGP, no tých prilieb všetkých možných kategórií a modelov je samozrejme oveľa viac...

motonine2.jpg
servis-motonine.jpeg

MOTONINE sa zaoberá nielen predajom, ale poskytuje aj servisné práce. Predovšetkým si tu môžete nechať namontovať spomínané doplnky, no personál vám poradí, prípadne pomôže s objednaním aj rôznych náhradných dielov. Samozrejmosťou sú bežné servisné práce ako výmeny olejov a iných kvapalín, či kompletná bežná údržba motocykla. Nechýba ani pneuservis, takže pneumatiky vám nielen objednajú, ale aj namontujú.

innovv.jpg
motonine1.jpeg

Pri bežnom sortimente náhradných dielov, doplnkov a výstroja to nekončí a nedávno pribudla v ponuke novinka v podobe kamerových systémov INNOVV. Firma MOTONINE sa stala zástupcom a oficiálnym distribútorom značky INNOVV pre Slovensko. V predajni tak nájdete viacero modelov a verzií týchto kamier. Personál vám ochotne poradí s výberom a zvolený kamerový systém na váš motocykel aj namontuje. Príďte sa presvedčiť osobne, v MOTONINE majú aj demo-motocykel vybavený týmito kamerami, na ktorom vám funkciu systému názorne predvedú. Viac o modeloch a ich vlastnostiach hľadajte na webe www.innovv.sk.

Niečo o kamerách INNOVV sa dozviete aj v našich starších článkoch na motofan.sk

http://motofan.sk/clanok/kamerovy-system-pre-motocykle

http://www.motofan.sk/clanok/s-kamerou-innovv-bezpecnejsie


KONTAKT:

MOTONINE, Železničná 11, Levice

FB: https://www.facebook.com/MOTO9NINE

www.innovv.sk

scorpion-fabio-quartararo.jpg


Buďte s nami v kontakte

Komentáre