Hurá na Heľenine Oči!

Na Zemplínsku šíravu to majú „na skok" aj chalani z kapely Heľenine Oči. Na Motozraze Sveta motocyklov už títo prešovčania niekoľkokrát vystupovali a publikum vždy dokázali zaujať... Inak tomu určite nebude ani tento rok.

Hurá na Heľenine Oči!

Program 18. ročníka Motozrazu Sveta motocyklov je doslova nabitý aj kvalitnou hudbou, súčasťou večerného programu sú vždy živé koncerty. K stáliciam a veľkým obľúbencom nielen u domáceho publika, ale aj u návštevníkov motozrazu z celého Slovenska a z ostatných krajín Európy patrí aj kapela Heľenine Oči.

dsc9532.JPG
dsc9515.JPG
Chalani sa sami veľmi trefne označujú ako „multižánrová kapela lokálneho významu s globálnym dosahom". S humorom sebe vlastným o sebe tiež hovoria, že sú „najlepšia a zároveň najskromnejšia kapela na svete". Ich songy, ktoré sú kombináciou prvkov metalu, ska, reggae, folku a rocku už doslova zľudoveli a príbehy o Mariane, ktorá sa vrhla do vĺn, či iné notoricky známe skladby dokážu divákov vždy poriadne rozšantiť. Na tohtoročnom Motozraze Sveta motocyklov sa na formáciu Heľenine Oči môžete tešiť v sobotu 17. augusta krátko pred polnocou, zatiaľ aspoň malá ochutnávka...



Buďte s nami v kontakte

Komentáre