Bratislava zažila svetovú premiéru novinky Scout Rogue.

Nestáva sa často aby svetová premiéra nejakej novinky prebehla práve na Slovensku. Pár hodín pred uvoľnením informácií celému svetu, bol v priestoroch bratislavského showroomu Indian predstavený nový Scout Rogue, ktorý prináša agresívny štýl do ikonického radu Scout.

Bratislava zažila svetovú premiéru novinky Scout Rogue.

Indian Motorcycle, prvá americká motocyklová značka, uvádza na trh nový model Scout Rogue. Ten kombinuje ikonický design s moderným štýlom, priťahuje pozornosť a inšpiruje jazdcov k odvážnejšej sebaprezentácii. Rad nových prvkov, vrátane štvrť kapotáže, riadidiel, mini ape-hanger, športového sedla, temných blatníkov a ventilových viek a 19-palcového predného kolesa dodáva Scoutu Rogue drsný a ostrý jazdný prejav. Osvedčená pohonná jednotka radu Scout ponúka poriadnu porciu výkonu a točivého momentu v nízkych otáčkach pre svižnú akceleráciu.

Mnoho motorkárov má s jazdou spojený pocit drsného muža – odvážne vyjadrenie slobody a individuality, ktoré spája jazdcov – a Scout Rogue to prináša ako na dlani," hovorí Aaron Jax, viceprezident Indian Motorcycle. „Je to pocit, ktorý je možný zažiť iba na motorke, a ktorý vytvára úplne jedinečnú úroveň priateľstva a komunity. O tom je Scout Rogue.

x6a6478small.jpg
x6a7284editsmall.jpg

V podobe modelu Scout Rogue prichádza do rodiny Scout motocykel pre jazdcov, ktorí chcú vyčnievať z davu. Scout Rogue vzbudzuje u jazdcov dôveru vďaka nízkemu sedlu a ovládateľnému rázvoru kolies, zatiaľ čo nízke ťažisko poskytuje vynikajúcu ovládateľnosť pre všetkých jazdcov – bez ohľadu na skúsenosti a úroveň zručností.

Video:


Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre