BMW GS Trophy 2024 bude v Afrike

BMW Motorrad GS Trophy sa už tradične každé dva roky uskutoční v inom kúte sveta. Po minuloročnom Albánsku bude miestom ďalšieho podujatia v roku 2024 tentokrát Namíbia v Afrike.

BMW GS Trophy 2024 bude v Afrike

Nehostinná príroda, náročné podmienky, nedotknutá príroda a v provom rade dokonalá tímová spolupráca – to všetko vždy očakáva účastníkov International GS Trophy – najťažších vytrvalostných pretekov v sedle motocyklov BMW GS.

bmw-gs-trophy-2024-namibia-2.jpg

Prestížnej GS Trophy sa môžu zúčastniť len tie najlepšie tímy z celého sveta, ktoré prešli sitom náročnej kvalifikácie. A len tí najlepší individualisti, ktorí sa zároveň dokážu čo najlepšie spojiť v tímovej spolupráci – len tí môžu premýšľať o víťazstve.

bmw-gs-trophy-2024-namibia-6.jpg


GS Trophy sa uskutočňuje pravidelne každé dva roky v inom kúte sveta. No vždy v takej krajine, ktorá dokáže stále poskytnúť dobrodruhom čistú nepoznanú prírodu a divoký terén. A práve takouto krajinou bolo v roku 2022 Albánsko, kde sa uskutočnila zatiaľ posledná International GS Trophy 2022.

bmw-gs-trophy-2024-namibia-1.jpg

S dvojročnou prestávkou sa ďalšia GS Trophy uskutoční v Namíbii v Afrike, kde sa však dostanú len tie tímy, ktoré sa v tomto roku dokážu kvalifikovať na lokálnych podujatiach. Vstupenku však dostane celkovo len 22 tímov - z toho 6 ženských a 16 mužských. U nás v Európe budú kvalifikačné preteky len v Nemecku, Taliansku a Francúzsku.

bmw-gs-trophy-2024-namibia-3.jpg
bmw-gs-trophy-2024-namibia-4.jpg

Buďte s nami v kontakte

Komentáre