1. Motofit Kemp v Púchove!

V Púchove sa v priestoroch telocvične Fitroom konal 1. Motofit Kemp pod vedením RMoto Academy. Kemp bol pripravený pre všetkých motocyklových nadšencov, no žiaľ sa ich prihlásilo len šesť.

1. Motofit Kemp v Púchove!

Hneď na začiatku kondičný tréner Marek Kapusta vysvetlil jazdcom základy správneho cvičenia, jazdci sa dozvedeli "návod" ako si vybudovať kondičku, na čo sa zamerať pri tréningoch v posilňovni, prípadne doma a oboznámili sa aj so zdravou stravou a športovou výživou.

Po prednáškach, otázkach a diagnóze tela Marek na záver ukázal prítomným, že na plnohodnotný tréning stačí aj 15 minút. Jazdci môžu využiť individuálne konzultácie s Marekom aj na Enduro kempoch, ktoré sa budú konať v priebehu roka. Termíny môžete nájsť TU

Partner podujatia, Amix Nutrition, pripravil pre každého účastníka tašku s vecnými cenami a špeciálnym kódom na registráciu na nákup športovej výživy za zvýhodnených podmienok.

img8077.jpg
img8113.jpg
img8105.jpg
img8090.jpg

Organizátori veria, že účastníci si z kempu odniesli nové skúsenosti, ktoré im pomôžu posunúť sa vpred pri svojich športových výkonoch a ďakujú partnerom Amix Nutrition - športová výživa najvyššej kvality a Red Bull Slovensko za podporu podujatia.

Ak by ste aj vy chceli vyskúšať niečo podobné, sledujte Instagram RMoto Academy, alebo stránku www.rmoto.sk kde nájdete informácie o ďalších pripravovaných podujatiach.

img8096.jpg
img8136.jpg
img8057.jpg
img8142.jpg

Zdroj: PR článok RMoto Academy


Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre