Zima 2019 je tu!

Ešte ani poriadne neskončila tohtoročná zima a už sa môžeme tešiť na tú ďalšiu. A hlavne na nové modely 2019 od kanadského výrobcu snežných skútrov Lynx!

Zima 2019 je tu!

Spoločnosť BRP predstavila svoj produktový rad snežných skútrov Lynx na rok 2019. Sľubuje neuveriteľný zážitok z jazdy vďaka novej plošine Radien-X, novému crossoveru Xterrain, zadnému zaveseniu EasyRide a motoru Rotax 600R E-TEC.

xterrain.jpeg

BRP rozširuje ponuku v segmente crossoverov predstavením úplne nového modelu Lynx Xterrain. Spájajú sa v ňom vlastnosti športového skútra s jedinečnými funkciami pre dobrodružstvo a silným výkonom v hlbokom snehu.

family.jpeg

Inovácie značky Lynx v kategórii skútrov so širokým pásom pokračujú predstavením zavesenia EasyRide používaného pre modely Commander. Úplne nové zadné zavesenie zlepšuje trakciu a pohodlie jazdca na snežnom skútri so širokým pásom. Jednoduchá konštrukcia zavesenia,vďaka ktorej je o 10 kg ľahšie ako jeho predchodca, zlepšujú spolu s nízkym uhlom nábehu schopnosti skútra pri jazde v hlbokom snehu.

49-ranger.jpeg

Model 69 Ranger Snow Cruiser je novinkou v kategórii snežných skútrov so super širokým pásom. Poháňaný motorom Rotax 900 ACE a vybavený 2-miestnym vyhrievaným sedadlom, elektronicky ovládaným zadným zavesením a pásom s hrotmi so šírkou 600 mm ponúka tento snežný skúter jedinečný komfort v danej kategórii.


Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

50. ročník LYNX

50. ročník LYNX

25.3.2017
Autor: Lomedia

Komentáre