Bagger do Yamahy?

Yamaha má v roku 2018 nielen novú turistickú klasiku Star Venture, ale aj úplne fantastický Bagger s označením Eluder. Samoška, Star Venture i Star Eluder sú určené hlavne pre americký trh, no nejakých pár kusov dúfam pripláva aj k nam do Európy.

Bagger do Yamahy?

Yamaha nie je v kategórii veľkých klasických cestovateľom žiadnym nováčikom a jej luxusný krížnik Venture vznikol už takmer pred 35 rokmi. Tohtoročný Venture je však úplne iný level tak v oblasti dizajnu, ako aj luxusu a hlavne modernej elektronickej výbavy. Nový Star Eluder v podstate zdieľa kompletne celú túto platformu, len dizajnovo smeruje do štýlu Bagger. To znamená nízky veterný štít, zadné dva kufre namiesto troch a v neposlednom rade typické jednoliate baggerovské sedadlo. Drsnejší imidž navodzuje čierna farba na výfukoch a motore namiesto chrómového prevedenia týchto detailov na modeli Star Venture.

img-6.jpg

Originálna Yamaha Venture z roku 1983 bola poháňaná jedinečným štvorvalcovým véčkom, no tentokrát pod nádržou bije dvojvalec s objemom 1854 ccm, ktorý samozrejme originálne pochádza z modelu Midnight Star 1900.

img-4.jpg

img-3.jpg
img-2.jpg
img-4.jpg
img-1.jpg
img-6.jpg
img-5.jpg
img-7.jpg
img-9.jpg
img-8.jpg
img-11.jpg
img-10.jpg
img.jpg


Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre