Všetko pekne pohromade na www.brp-zilina.sk

Žilinská spoločnosť Allmetal, autorizovaný díler produktov BRP, si v týchto dňoch pripomína 25 rokov od svojho založenia. Štvrťstoročie fungovania oslavuje okrem iného aj spustením úplne novej webovej stránky.

Všetko pekne pohromade na www.brp-zilina.sk

Dlhé mesiace príprav a neustáleho vylepšovania priniesli skutočne komplexný a prehľadný web. Na stránke www.brp-zilina.sk nájdete všetko, čo BRP CENTER ŽILINA ponúka. Samozrejmosťou sú všetky typy a druhy vozidiel, ktoré koncern BRP vyrába, teda štvorkolky, side by side športové aj užitkové, trojkolky Can-Am Spyder a Ryker, vodné skútre Sea-Doo, či snežné skútre Ski-Doo a Lynx.

brpvozidla.jpg

Nemôže chýbať ani pestrá paleta príslušenstva – nielen originálnych doplnkov na všetky uvedené vozidlá, ale aj výstroj jazdca do terénu, na cesty, do vody aj na sneh. A samozrejme aj štýlové „civilné" oblečenie...

brpdiely.jpg

Nájdete tu veľa dôležitých informácií, reálne uvidíte stav skladu, ktorý sa bude aktualizovať každých 24 h - ako stroje, tak aj doplnky, príslušenstvo a oblečenie. Rovnako nový web obsahuje obrovské množstvo fotografií z aktivít, prác pri servise, či úpravách strojov a podobne.

brpgaleria.jpg

Samozrejmosťou sú tiež kompletné katalógy a cenníky. Keďže BRP CENTER ŽILINA preferuje osobné jednanie, hoci to stojí oveľa viac času a energie, pracovníci chcú komunikovať s každým zákazníkom zvlášť a preto e-shop nie je skutočným e-shopom, ale vlastne zoznamom vašich želaní. Keď si na stránkach vyberiete všetko o čo máte záujem, jednoducho odošlete zoznam položiek a predajcovia budú s vami ďalší postup riešiť individuálne tak, aby bol všetok tovar podľa vašich potrieb a predstáv. Viac o tom ako používať tento e-shop nájdete v sekcii „Časté otázky".

Neodmysliteľnou súčasťou moderného webu je jeho mobilná verzia, ktorá umožní jednoduché, ľahké, prehľadné a intuitívne prezeranie všetkých položiek aj na obrazovke smartfónu.
brpmobil.jpg

Ak máte nejaké návrhy, či postrehy, neváhajte napísať na allmetal@allmetal.sk, stránky sú ešte stále vo fáze dokončovania a žilinské BRP CENTER ocení, ak prispejete k vylepšeniu obsahu a funkčnosti.

Všetko pekne pohromade na www.brp-zilina.sk



Buďte s nami v kontakte

Komentáre