Vynovený Street Scrambler & Street Twin

Triumph si pripravil pre svoje retro modely Street Twin a Street Scrambler dôležitý update pre rok 2019 a potešil nás predovšetkým posilneným výkonom z 55 na 65 koní.

Vynovený Street Scrambler & Street Twin

Angličania nezaháľajú a inovujú aj menšie modely z rady klasických strojov, ktoré sú poháňané kvapalinou chladenou deväťstvkou. Okrem vyššieho výkonu majú retro dvojičky aj vylepšenú trakčnú kontrolu s dvoma novými jazdnými režimami Road a Rain. A za príplatok môžu byť vybavené aj systémom kontroly tlaku v pneumatikách.

streettwin2019hero12935aa77.jpg

Trakčná kontrola je vypínateľná u obidvoch modelov a u verzie Scrambler sa dá deaktivovať aj ABS. A poteší aj LED zadné svetlo či USB výstup na nabíjanie telefónu. Komfortu ovládania pomohla aj nová ľahšia "Torque Assist" spojka.

streetscrambler2019hero12935aa77.jpg

V oblasti podvozku potešia predné štvorpiestikové brzdiče Brembo a kvalitnejšia predná vidlica. No tešiť sa môžu aj tí, ktorým viac ako na technike záleží na vylepšenom dizajne. A radosť budú mať aj individualisti, ktorí si môžu objednať niektorý z kitov Street Twin (Urban Ride & Café Custom) a Street Scrabler je dostupný aj so štýlovým kitom Urban Tracker.

streettwin2019static12935aa77.jpg

streettwinfront3461korosirede9e5d427.png
streetscramblerwhitelhsanglee9e5d427.png

Buďte s nami v kontakte

Komentáre