Tipy na darčeky pre milovníkov MOTOcyklov

Máme tu december a sním aj čas vianočných nákupov, kedy väčšina z nás lieta po obchodoch a vymýšľa akým darčekom potešiť svojich blízkych. My tu máme pre vás niekoľko zaujímavých tipov, ktoré potešia nejedného milovníka motocyklov.

Tipy na darčeky pre milovníkov MOTOcyklov

PRILBA Kini Comp Light Helmet

U košického dílera KTM, v predajni Adamoto môžete siahnuť po atraktívnej offroad prilbe z kolekcie Red Bull Kini s ešte výhodnejšími podmienkami. So zľavou teraz kúpite prilbu Comp Light, ktorá vás zaujme nielen atraktívnym „racing" dizajnom, ale aj kvalitnými materiálmi a technológiami. Vďaka škrupine, ktorá je kombináciou sklolaminátu a uhlíkových vlákien vyniká nízkou hmotnosťou približne 1100 gramov. Samozrejmosťou je účinné odvetranie, ako aj komfortná výstelka interiéru. To všetko pre vaše pohodlie aj v tých najťažších terénoch a vo všetkých klimatických podmienkach. Namiesto pôvodných 289 eur teraz zaplatíte len 229 eur!

ADAMS TRADE a.s., Bardejovská 98, 040 11 Košice
tel.: +421 55 729 70 87, mobil: +421 917 195 793
info@adamoto.eu, www.ktmkosice.sk

prilba.jpg

ČIŽMY SUOMY EXTREME

Okruhové čižmy nikdy neboli také dostupné. Tieto čižmy, ako už hovorí názov, sú fakt, že úplne EXTREME. Vydržia v podstate všetko. Sú vyrobené z hovädzej kože, plastu a magnézia. O celkovú bezpečnosť sa stará veľmi sofistikovane riešený komplexný systém plastových chráničov. Členok chráni zadný kĺb ktorý nedovoľuje čižme neprirodzený pohyb. Slider je samozrejme meniteľný, magnéziový. Zapínanie čižmy je riešené pomocou zipsu, suchého zipsu a klipsní.

Cena: 100€

STYX - Ján Balogh, Hlavná 1405, Vráble, tel.: 0905 406 046
STYX Šaľa - Kráľovská 43, Šaľa, tel.: 0918 718 333
STYX BA s.r.o. - Ivánska cesta 26, Bratislava, tel.: 0919 711 123
STYX NR - Rybárska 18, Nitra, tel.: 0905 406 080
e-shop: www.eshopstyx.sk, e-mail: obchod@styx.sk

izmy-suomy.jpg

RUKAVICE BERIK

Rukavice do koča aj voza. Tak by sa dali nazvať tieto BERIK rukavice. Výraz športová turistika ich vystihuje asi najviac. Tieto rukavice sú vyrobené zo 100% hovädzej kože. Všetky švy na prstoch sú z vonka aby boli na ruke čo najkomfortnejšie a neobmedzovali jazdca v pohybe prstov. O bezpečnosť sa starajú vonkajšie chrániče na kĺboch, ktoré majú vetracie otvory a uľahčujú prúdenie vzduchu a tým zlepšujú termoreguláciu vo vnútri rukavice. O zapínanie sa stará dvojitý suchý zips.

Cena: 40€

STYX - Ján Balogh, Hlavná 1405, Vráble, tel.: 0905 406 046
STYX Šaľa - Kráľovská 43, Šaľa, tel.: 0918 718 333
STYX BA s.r.o. - Ivánska cesta 26, Bratislava, tel.: 0919 711 123
STYX NR - Rybárska 18, Nitra, tel.: 0905 406 080
e-shop: www.eshopstyx.sk, e-mail: obchod@styx.sk

rukavice-berik.jpg

K štvorkolke box zdarma

Ak uvažujete o kúpe štvorkolesového pomocníka, teraz je ten správny čas. V predajni Quad-moto Centrum v Krakovanoch pri Piešťanoch vám ku každej zakúpenej štvorkolke značiek CF Moto, TGB a Access Motor pribalia plastový box podľa vlastného výberu celkom zdarma.

www.quad-moto.sk

tvorkolka-sedak.jpg

Pre najmenších

V KTM vedia, že vášeň k motorkám sa pestuje už od najútlejšieho veku a pre tých najmenších majú v ponuke štýlové cumlíky. Je jedno, či dieťa siahne po elegantnom čiernom, alebo veselšom oranžovom, v oboch prípadoch je celkom jasná priazeň rodičov k motorkám... Ak ste pri výbere farby nerozhodní, vôbec to nevadí, v balení sú totiž obidva modely.

KTM cumlíky: 6,90 eur (2 ks v balení)
www.ktm-racing.sk
www.offroadparts.sk

cumliky.jpg

Predplatné Svet motocyklov

Predplaťte svojmu blízkemu časopis Svet motocyklov ako darček a pravidelne nájde vo svojej schránke exkluzívny časopis o motocykloch a o dianí okolo nich. K predplatnému zdarma získa aj klubové tričko limitovanej edície.

Za cenu 22,- Eur ho môžete objednať na adrese svetmotocyklov@pobys.sk

predplatne-casopis.jpg

X-Bionic

Švajčiarska značka X-BIONIC ponúka systém technického športového oblečenia pre rôzne športy a samozrejme motocyklistov. Zmyslom produktov je premena potu na energiu. Tepelný komfort a odvod potu je dôkladne vypracovaný na základe analýzy lokálnych svalových sťahov a zahrievania špecifických častí tela, rovnako ako ochrana iných partii pred nežiadúcim chladom. X-Bionic je najinovatívnejšou značkou za roky 2009-2014, získala ocenenia za dizajn, kvalitu, funkčnosť a inováciu. Ponúka Vám ju Motoshop-Žubor.

www.motoshopzubor.sk

ponozky-bionic.jpg

Vyhrievanie sedadla pre štvorkolky a motorky

Univerzálne elektrické vyhrievanie sedadla pre motocykle, štvorkolky a skútre, 2 stupne vyhrievania, jednoduchá inštalácia, nie je potrebné žiadne lepidlo. Rozmery 19,5 cm x 39,5 cm.
Cena: od 28,- Eur

www.max-moto.sk

vyhrievanie.jpg

Integrálna prilba Cyber US-80

Prilba Cyber Cyber US-80 sa vyznačuje atraktívnym dizajnom, vysokou mierou bezpečnosti a komfortu. Aerodynamicky tvarovaná škrupina zabraňuje vzniku turbulencií a hlučnosti. Vyrobená je z extrémne pevného materiálu APC. Vo výbave nechýba ani vysúvateľná slnečná clona. Zapínanie je riešené mikrometrickou prackou. Výstelka interiéru je z antialergického materiálu, kompletne vyberateľná a prateľná. Pohodlie pri jazde zabezpečuje prepracovaný vetrací systém s uzatvárateľnými otvormi. Nechýba nosný deflektor zabraňujúci zahmlievaniu plexi, či bradový deflektor proti nežiaducim turbulenciám vo vnútri prilby. Prilba Cyber US-80 je homologovaná podľa normy ECE 22-05.

Vianočná zľava 50%

www.globalmoto.sk

prilba-integralna.jpg

Kamera VIRB

Garmin VIRB 360 je odolná, akčná, 360° kamera s GPS, rozlišením 5.7K/30fps a štyrmi mikrofónmi pre vysoko kvalitný, priestorový záznam zvuku. V rozlíšení 4K ponúka kamera sférickú stabilizáciu s elimináciou roztrasenia videa pri zázname akčných sportov. Okrem toho zhotoví sférickú 360°fotografiu, ktorá je dokonalám záznamom vašich motodobrodružstiev. AK nie je kamera ten darček , kroý hľadáte, navštívte DARUJ.GARMIN.SK a vyberte si darček, ktorý poteší.

www.garmin.sk

garmin2.jpg

Husqvarna pod stromček

No dobre, nie každý poslúchal natoľko, aby si pod stromček zaslúžil novučičkú motorku... Aj keď výnimky sa nájdu. No značka Husqvarna má v ponuke aj niečo pre skromnejších. Ak už niekto z vašich blízkych bielo-modro-žltú motorku doma parkuje, určite ho potešíte napríklad nejakým oblečením, či doplnkom. Samozrejme, s „H-čkom" v znaku. Môže to byť oblečenie na motorku, ale atraktívne sú aj kúsky určené na bežné nosenie. A tým to zďaleka nekončí! Vreckové nožíky, hodinky, spacáky, to všetko je len zopár tipov na darček pre fanúšika značky Husqvarna. Ponuka dílera 711 Shop Zone Horná Streda pri Piešťanoch je oveľa širšia.

www.husqvarna-moto.sk

husqvarna.jpg

BUNDA MACNA FURIO

Pripravte sa na budúce horúce dni už teraz. MACNA FURIO je ideálny spoločník do najvyšších teplôt. Tento model je vyrobený z kvalitného textilu s vyberateľnými SAFE TECH CE chráničmi na ramenách a lakťoch. Vetracie panely sú rozmiestnené veľmi efektívne na každej časti bundy. Bunda má predprípravu na pripevenenie reflexnej vesty a LED svetla v zhoršených svetelných podmienkach. Samozrejmosťou sú vrecká na bunde a zips na zopnutie s nohavicami. Ako pasívna bezpečnosť sú na bunde SIDE – EYE - bezpečnostný prvok na miestach kde nie sú viditeľné svetlá motorky. Súčasťou bundy je nepremokavý návlek s nalaminovanou membránou. Návlek sa na bundu zapína zvonka a preto nie je nutné pri náhlom daždi bundu vyzliekať. Membrána v návleku umožňuje priepustnosť vzduchu do bundy.

STYX - Ján Balogh, Hlavná 1405, Vráble, tel.: 0905 406 046
STYX Šaľa - Kráľovská 43, Šaľa, tel.: 0918 718 333
STYX BA s.r.o. - Ivánska cesta 26, Bratislava, tel.: 0919 711 123
STYX NR - Rybárska 18, Nitra, tel.: 0905 406 080
e-shop: www.eshopstyx.sk, e-mail: obchod@styx.sk

bunda.jpg

OFF ROAD ochranné rámy na CF Moto Gladiator

Upravte si vášho Gladiatora! Journeyman ponúka na všetky stroje CF Moto kvalitné off-road rámy. V ponuke sú originálne celorámy priamo od výrobcu, alebo v Čechách na mieru vyrábané špičkové predné aj zadné off-road rámy. Masívny oceľový rúrkový ná razní k na modely Gladiator X8, X550, X450, X520. 35x2 mm, prevedenie v čiernom komaxite. Kvalitne spracovaný produkt za cenu o desiatky eur nižšiu než zahraničná konkurencia!

www.eshop.journeyman.cz

ram-na-stvorkolku-2.jpg
ram-na-stvorkolku.jpg

Do vody aj do blata

Nielen na jeseň, či na jar, ale aj v horúcom lete dokáže byť poriadne mokro, v teréne aj blato... Skvelou výbavou každého fanúšika motoriek a pretekov sú odolné gumené čižmy, ktoré zabezpečia, že budete v suchu. V KTM si potrpia na imidž a gumákom dali vzhľad motokrosových čižiem.
KTM gumáky: 44,22 eur

www.ktm-racing.sk
www.offroadparts.sk

gumaky-ktm.jpg

LED prídavné panely

Panely sú vyrobené z kvalitných odolných materiálov. Vďaka CREE LED-kám majú svetlá výbornú energetickú úsporu a excelentnú svietivosť, sú odolné voči prachu, piesku, striekajúcej vode. Ideálne svetlo pre použitie na štvorkolkách ATV/ UTV, úžitkových strojoch, OFFROAD a pod.

Bežná cena: 89 eur
Teraz: 59 eur
www.max-moto.sk

led-panely.jpg

Vyhrievanie sedadla

Ak sa nechcete jazdy na motorke, skútri či na štvorkolke vzdať ani v chladnejších jesenných a jarných dňoch, pohodlie vám pomôže zvýšiť napríklad aj vyhrievanie sedadla. Predajňa Quad-moto Centrum má v ponuke vyhrievacie systémy Shark v cene už od 39 eur.

www.quad-moto.sk

ohrev-sedla-2.jpg

R2R v oranžovom

Motorkára, ktorý v garáži parkuje stroj oranžovej rakúskej značky jednoznačne poteší napríklad „obyčajné" tričko. Stačí, keď nebude úplne obyčajné, ale napríklad oranžové, s veľavravným nápisom „ready to race". Veľký nápis na hrudi skrýva tento slogan v „kódovanej" podobe R2R.

KTM tričko R2R: 34,38 eur
www.ktm-racing.sk
www.offroadparts.sk

tricko-ktm.jpg

KEVLAROVÉ RIFLE MOTTO WEAR NAMI

Cítiť sa na motorke civilne už dnes nie je problém. Firma Mottowear v tomto smere myslí aj na nežné pohlavie. Bezpečnosť a civilný „look", presne toto spája model NAMI. Tieto moto-rifle sú prešívané 100% kevlarom na kolenách, bokoch a zadku. Vrstva mikrovláken na kolenách chráni kolená proti vetru. O bezpečnosť sa starajú výškovo nastaviteľné SAS-TEC CE chrániče na kolenách. Majú vyšší strih vyvinutý pre jazdu na motorke. Na bokoch majú veľké vrecká, ktoré dodávajú týmto rifliam ďalšiu pridanú hodnotu. Extra silné YKK zipsy a 3M reflexné detaily sú tiež veľmi podstatným prvkom, ktorými sa tieto moto-rifle môžu pýšiť.

Cena: 90€

STYX - Ján Balogh, Hlavná 1405, Vráble, tel.: 0905 406 046
STYX Šaľa - Kráľovská 43, Šaľa, tel.: 0918 718 333
STYX BA s.r.o. - Ivánska cesta 26, Bratislava, tel.: 0919 711 123
STYX NR - Rybárska 18, Nitra, tel.: 0905 406 080
e-shop: www.eshopstyx.sk, e-mail: obchod@styx.sk

kevlar-rifle.jpg

OBLEČENIE Kenny Sil houette Titanium MX

Na pulty košickej predajne Auto-Moto-Mix prichádza nová kolekcia oblečenia Kenny pre sezónu 2018. Na výber máte z množstva atraktívnych farebných kombinácií, takže si nové oblečenie môžete dokonale zladiť s vašou motorkou. Na motokrosových okruhoch, či na tratiach enduro súťaží tak budete určite neprehliadnuteľní. K dispozícií je nie len bežná rada TRACK a prémiová PERFORMANCE, ale aj špičková rada TITANIUM, kde sú na výber nohavice, dresy, rukavice a navyše bundy, kĺbové čižmy a ďalšie doplnky. Absolútnou novinkou je prilba z rady Titanium, ktorá sa po niekoľkých rokoch opäť vrátila na trh. Na výber je v 2 variantách - prevedenie vo farbách s váhou 1150 g alebo karbónové prevedenie s neuveriteľnými 1090 g. Čoskoro v predajni aj na novom e-shope ;)
AUTO-MOTO-MIX, Myslavská 11/A, 040 16 Košice, tel.: 0915 856 342, e-mail: info@motomix.sk

oblecenie-kenny.jpg

Radlice SHARK

Štvorkolku nemusíte ukladať na zimný spánok, práve naopak. Nielen, že aj v tomto ročnom období nahradí zážitky z jazdy na motorke, ešte dokáže byť aj poriadne užitočná. Môže prísť bohatá snehová nádielka, buďte na zimu pripravení a vyzbrojte sa! V ponuke predajne Quadmoto Centrum v Krakovanoch pri Piešťanoch nájdete aj radlice SHARK so šírkou 132 cm a 156 cm.

Cena: 365€
www.quad-moto.sk

radlice-sark.jpg

Rukavice Spark Arena

Kožené rukavice Arena od značky Spark sú určené najmä pre kategóriu cestovných motoriek. Dobrú ochranu rúk zabezpečuje kombinácia klokanej a hovädzej kože v hrúbke od 0,4 do 0,7 mm, ale aj karbónové protektory kĺbov a prstov. Mäkká koža zabezpečuje pohodlné nosenie, v oblasti dlaní je zdvojená pre väčšiu odolnosť. Ochranu pred podfúknutím do bundy zabezpečuje predĺžené strečové zápästie.

Cena: 52€

www.globalmoto.sk

rukavice-spark-arena.jpg

Prilba ADAMOTO

Detská prilba ADAMOTO je v zelenej farbe dostupná v troch veľkostiach S, M a L. V košickej predajni KTM ju teraz môžete mať za zvýhodnenú cenu. Neodmysliteľná súčasť prvých „krokov" na motocykli, elektrovozítku, či na štvorkolke.
Pôvodná cena: 59 eur. Cena po zľave: 39 eur
www.ktmkosice.sk

prilba-adamoto.jpg

Pre chladnejšie dni

Priaznivci značky KTM určite ocenia teplú mikinu, ktorej nechýba ani kapucňa, takže ich zahreje aj v chladnom a veternom počasí. Elegantná čierna farba je v tomto prípade doplnená neodmysliteľnou oranžovou, ktorú nájdeme nielen na potlači, ale aj na podšívke kapucne, či na šnúrke.
KTM mikina R2R: 72,60 eur
www.ktm-racing.sk,
www.offroadparts.sk

mikina-ktm.jpg

Kniha o TT MAN

Asi každý fanúšik prírodných okruhov pozná slávnu Tourist Trophy na ostrove Man. Maličký štát sa týmito pretekmi preslávil po celom svete a vy sa teraz môžete nielen o pretekoch, ale aj o samotnom ostrove dozvedieť viac prostredníctvom novej knihy písanej v českom jazyku. Kniha obsahuje 112 strán textu a 40 strán fotografií na kvalitnom kriedovom papieri.

Za cenu 12,90 Eur + poštovné si ju môžete
objednať na adrese svetmotocyklov@pobys.sk

kniha-man.jpg

Návleky tlmičov

Návleky na tlmiče vhodné pre rôzne typy štvorkoliek - balenie obsahuje 2x predné a 2x zadné návleky na tlmiče. Vyrobené sú z nepremokavého materiálu, po celej dĺžke suchý zips pre rýchlu montáž.

Bežná cena: 36 eur Teraz: 30 eur
www.max-moto.sk

navleky-tlmicov.jpg

BUNDA KTM Padded Jacket

V chladných dňoch určite poteší teplá bunda. KTM Padded Jacket je ľahká a pritom veľmi pohodlná, vetru a vode odolná bunda. Ušitá je z kombinácie strečovej tkaniny a strečového softshellového materiálu. Na hrudi svieti reflexné logo KTM, zo zadu je na ramene nápis Ready to race. Elegantný vzhľad osviežujú kontrastné oranžové lemy, ako aj oranžová výstelka kapucne.

Cena: 129€

ADAMS TRADE a.s., Bardejovská 98, 040 11 Košice
tel.: +421 55 729 70 87, mobil: +421 917 195 793
info@adamoto.eu, www.ktmkosice.sk

bunda-ktm.jpg

Darčeková poukážka moto-škola

Aktívne jazdíš 20 rokov, alebo máš pred sebou prvú sezónu? Chcel by si nemať strach v náklone, pri brzdní postaviť motorku na predné, zložiť to až na stupačku, alebo sa len tak otočiť na 4 metroch napríklad s veľkým GéeSom? Na motorkách je skvelé, že sa vždy môžeš posunúť o level vyššie v tom, čo so svojou motorkou dokážeš. Moto-Skola je ten pravý darček pre pravého motorkára.

www.moto-skola.sk
www.facebook.com/Moto-Skola

motoskola.jpg

PRILBA SUOMY APEX

Prilba inšpirovaná jazdcami MOTO GP už nemusí byť len nedosiahnuteľný sen. Cenovo dostupná prilba SUOMY APEX vám splní všetky kritériá, ktoré očakávate od prilieb z najvyšších tried. Škrupina vyrábaná v dvoch veľkostiach je z materiálu FIBERGLASS, rovnakú technológiu používajú aj jazdci MOTO GP. O vetranie sa starajú dva vetráky, jeden na bradovej časti a jeden na hornej časti prilby. Futro prilby je antibakteriálne a prateľné. Plexištít má zámok proti otvoreniu pri vysokej rýchlosti a má ANTI FOG nezahmlievaciu úpravu. Nosový deflektor je v štandarde. O zapínanie sa stará najbezpečnejší systém pomocou D-krúžkov.

Cena: 140€

STYX - Ján Balogh, Hlavná 1405, Vráble, tel.: 0905 406 046
STYX Šaľa - Kráľovská 43, Šaľa, tel.: 0918 718 333
STYX BA s.r.o. - Ivánska cesta 26, Bratislava, tel.: 0919 711 123
STYX NR - Rybárska 18, Nitra, tel.: 0905 406 080
e-shop: www.eshopstyx.sk, e-mail: obchod@styx.sk

prilba-suomy.jpg

Maverick X3 RS

Fabrika na zábavu v každom ročnom období, to je BRP. Can-Am Maverick je zárukou nekonečnej dávky adrenalínu a endorfínov pre vaše telo. Trojvalcový turbomotor Vás zatlačí do sedadiel silou viac ako 170 koní. Pre pohon 4x4 a podvozok so zdvihmi
60 cm nie je žiadna prekážka príliš veľká. Maverick X3 svojim dizajnom budí všade toľko pozornosti, že by ani nepotreboval mať 800W audio systém. Pripravený pre vás čaká v Motoshop Žubor –BRP Center.
www.motoshopzubor.sk
www.brpbb.sk

maverick.jpg

Krycia plachta na štvorkolku

Krycia plachta určená pre väčšinu pracovných štvorkoliek. Je vyrobená z odolného nepremokavého materiálu, ktorý odoláva vysokým teplotám, nelepí sa na výfuk. Materiál je ľahký a mäkký, takže nezanecháva škrabance. Farba je odolná voči UV žiareniu, nemení svoju farbu i po niekoľkých rokoch.

Bežná cena: 49 eur, teraz: 38 eur
www.max-moto.sk

krycia-plachta.jpg

Štýlove tričká Svet Motocyklov

Veľkosti - dámske: bledo zelená: S, M, L - tmavo zelená: S, M, L modrá: M, L červená: M, L Veľkosti-pánske: military: M, L, XL, XXL modrá: M. Za cenu 7,99 Eur + poštovné si ho môžete objednať na adrese svetmotocyklov@pobys.sk

tricko-svet-motocyklov.jpg

Čiapka KTM

Pokiaľ zrovna nemáte na hlave prilbu, mali by ste počas chladnejších dní nosiť čiapku. Tá od KTM vás nielen zahreje, ale zároveň dáte okoloidúcim jasne najavo, že vám v žilách koluje „racingová" krv.

KTM čiapka R2R: 19,62 eur
www.ktm-racing.sk, www.offroadparts.sk

iapka-ktm.jpg

Požičovňa Motoshop Žubor

Darujte nezabudnuteľné chvíle na sedle vysnívaného stroja. Už na to nepotrebujete desaťtisíce. Poukaz požičovne Motoshop Žubor je ten pravý darček. Požičajte si legendárny Harley-Davidson, nezastaviteľné enduro od BMW alebo najsilnejší dvojvalec od KTM. Je len na vás čo si vyberiete z viac ako 20 strojov ktoré čakajú v Motoshop Žubor.

Motoshop Žubor s.r.o., Kostiviarska 10, 974 01 Banská Bystrica,
www.motoshopzubor.sk, www.rent4ride.sk
www.facebook.com/MotoShopZubor

pozicovna-motoshop-zubor.jpg

BATERY CONTROLLER BC EASY 6

Nabíjačka 12V akumulátorov pre dlhodobú údržbu, ideálna pre nabíjanie, desulfatáciu a údržbu všetkých akumulátorov pre motocykle, ATV, mopedy, snežné a vodné skútre. Nabíjačka je vyvinutá aby mohla byť neustále pripojená k akumulátoru bez rizika a potreby odpojenia akumulátora z vozidla. Týmto spôsobom dokáže udržať akumulátor plne nabitý po dlhú dobu. Navyše môže byť použitá aj pre pomalé nabíjanie a údržbu automobilových akumulátorov. Dvojica LEDiek indikuje stav nabíjacieho cyklu ako aj poruchu pri nabíjaní v reálnom čase. BC Easy 6 nevytvára iskry, je chránená proti skratu, prepólovaniu, prebitiu a prehriatiu. Balenie obsahuje vodotesný kábel s očkami, ktorý môže byť ponechaný inštalovaný na vozidle a akumulátorový kábel s izolovanými kliešťami.

Cena: 40€

STYX - Ján Balogh, Hlavná 1405, Vráble, tel.: 0905 406 046
STYX Šaľa - Kráľovská 43, Šaľa, tel.: 0918 718 333
STYX BA s.r.o. - Ivánska cesta 26, Bratislava, tel.: 0919 711 123
STYX NR - Rybárska 18, Nitra, tel.: 0905 406 080
e-shop: www.eshopstyx.sk, e-mail: obchod@styx.sk

batery-kontroler.jpg

NOHAVICE MACNA BEDOINE

V lete vetrať, v zime hriať, v daždi nepremokať. Toto všetko vám dokážu splniť tieto moto nohavice MACNA BEDOINE. Sú vyrobené z kvalitného textilu a Macna Spacetecu - pletený sieťkový materiál ktorý umožňuje vzduchu prechádzať cez nohavice počas jazdy vo vyšších teplotách a súčastne ak sú vetracie otvory uzavreté slúži, ako extra izolačná vrstva. Celé nohavice sú termovložka a termoregulačná membrána vstavané v 3-layer systéme, to znamená, že sú vyberateľné. Vyberateľné CE chrániče na kolenách sú plne nastaviteľné pomocou suchého zipsu. Nohavice sú vybavené krátkym aj dlhým zipsom na zopnutie s bundou. Pás je možné nastaviť. Nohavice majú v spodnej vnútornej časti prešitie kožou, aby lepšie odolávali teplu z výfukového potrubia. Odnímateľné traky sú súčasťou balenia.

Cena: 140€

STYX - Ján Balogh, Hlavná 1405, Vráble, tel.: 0905 406 046
STYX Šaľa - Kráľovská 43, Šaľa, tel.: 0918 718 333
STYX BA s.r.o. - Ivánska cesta 26, Bratislava, tel.: 0919 711 123
STYX NR - Rybárska 18, Nitra, tel.: 0905 406 080
e-shop: www.eshopstyx.sk, e-mail: obchod@styx.sk

nohavice-macna.jpg

BUNDA Spark Aero

Pánska textilná bunda Spark Aero je vhodná predovšetkým na teplé letné dni, ale vďaka vynímateľnej softshellovej veste dobre ochráni aj v chladnejšom počasí. Maximálny komfort v horúčavách zabezpečujú veľké odnímateľné panely pre účinnú ventiláciu. O bezpečnosť sa starajú pevné zipsy YKK, ako aj 3M reflexné prvky, či kompletná sada protektorov. Nechýba krátky zips na spojenie s nohavicami a 3 veľké vrecká.

Cena: 162€
www.globalmoto.sk

bunda-spark.jpg

Prvá „motorka"

Ak má dieťa prvé kroky úspešne za sebou, je najlepší čas pristúpiť k jeho začiatkom v jednej stope. Vtedy najlepšie poslúži odrážadlo. Malý pretekár určite ocení „racingový" dizajn svojho prvého stroja, nechýba dokonca ani číselná tabuľka. Tá je zároveň vďačným miestom prvých tuningových pokusov vašej ratolesti – rôzne nálepky sú vždy vďačnou témou.

KTM odrážadlo: 107,27 eur
www.ktm-racing.sk, www.offroadparts.sk

prva-motorka.jpg

Prilba Adamoto

V košickej predajni Adamoto je teraz v akciovej, zvýhodnenej ponuke aj integrálna prilba. Na výber máte z dvoch farieb, sivej alebo modrej a k dispozícii je samozrejme aj viacero veľkostí.

Pôvodná cena: 69 eur
Cena po zľave: 49 eur
www.ktmkosice.sk

prilba-adamoto-cestna.jpg

Čiapka Red Bull Get on Top

Drsné podmienky, všade samé blato a neskutočná atmosféra, ktorú vytvorili jazdci a diváci v Porúbke pri Žiline na akcii Red Bull Get on Top. Teraz môžete objednať túto štýlovú čiapku s logom tohto podujatia za cenu 19,90 Eur na adrese svetmotocyklov@pobys.sk

iapka-redbull.jpg

Oblečenie a obuv SECA

V košickej predajni Auto-Moto-Mix nájdete aj kvalitné motorkárske oblečenie a doplnky obľúbenej značky Seca. Samozrejmosťou sú pánske aj dámske modely, textilné, ako aj kožené bundy, nohavice, či celé kombinézy, rukavice, obuv a ďalšie doplnky. Produkty Seca teraz môžete zakúpiť vo zvýhodnených cenách so zľavou 15%.

www.motomix.sk, www.eshop.motomix.sk

oblecenie-seca.jpg

Nohavice Spark Stream

Pánske textilné nohavice na motorku Spark Stream výborne poslúžia v každom počasí. V lete oceníte dobrú ventiláciu, v chladnejšom a daždivom počasí zasa ochranu pred vetrom a premoknutím. Nohavice sú vyrobené z kombinácie materiálov Dupont Cordura, Airdura, vnútro je polyamid a thermomix, nechýba ani nepremokavá membrána Warm&Dry. V oblasti kolien je tkanina zdvojená, samozrejmosťou je kompletná sada vynímateľných protektorov. Nepremokavosť zabezpečujú aj zipsy YKK s dvojitým krytím. Aktívnu bezpečnosť zvyšujú reflexné prúžky Scotchlite 3M.

Cena: 109€

www.globalmoto.sk

nohavice-spark.jpg

VYHRIEVANÉ rukoväte OXFORD PREMIUM

(Touring, Sport, Adventure) sú výsledkom vyše 30 ročného výskumu a vývoja britských inžinierov a motorkárov. Gripy majú ergonomicky navrhnutú povrchovú štruktúru pre optimalizáciu riadenia motocykla. Dĺžka gripu v prípade potreby môže byť orezaná na kratšiu vzdialenosť. Až 5 možností výhrevnosti s LED indikátorom zaručí pre vás maximálny komfort v každom počasí. Ovládač rukovätí je navrhnutý pre maximálnu odolnosť a životnosť a obsahuje "Battery Saving Mode" ktorý ochraňuje akumulátor motocykla, ak zabudnete rukoväte vypnúť. Oni to urobia za vás.

Cena: 60€

STYX - Ján Balogh, Hlavná 1405, Vráble, tel.: 0905 406 046
STYX Šaľa - Kráľovská 43, Šaľa, tel.: 0918 718 333
STYX BA s.r.o. - Ivánska cesta 26, Bratislava, tel.: 0919 711 123
STYX NR - Rybárska 18, Nitra, tel.: 0905 406 080
e-shop: www.eshopstyx.sk, e-mail: obchod@styx.sk

vyhrievane-rukovate.jpg

Navijak HIGH LANDER DWH 3000 HD

Navijak pre štvorkolky DRAGONWINCH Highlander 3000 HD - je výborná voľba pre každého nadšenca štvorkoliek. Je určený k náročným výkonom pre stredne ťažké podmienky. Tento navijak ocenia najmä majitelia ATV a UTV, ktorí potrebujú k svojmu stroju spoľahlivého a výkonného pomocníka. Táto verzia je veľmi obľúbená voľba pre lesníkov a farmárov, ale využitie si nájde aj v záhrade a pod.

Cena: 150€

www.max-moto.sk

navijak.jpg

Oblečenie 711 Shop Zone

Oblečenie je vždy vďačným darčekom, je jedno, či ide o muža, ženu, či dieťa. Štýlové tričko, mikina, bunda, či čiapka vždy potešia každú vekovú kategóriu. V predajni 711 Shop Zone v Hornej Strede neďaleko Piešťan vždy nájdete doslova záplavu oblečenia na motorku, na bicykel, na voľný čas... Spomenúť môžeme značky Fox, Shift, Leatt, Halvarssons, Jofama, Lindstrands, no nájdu sa aj ďalšie. V sortimente nechýbajú horúce novinky a aktuálne modely, ale zaujať vás môžu aj výpredajové modely v atraktívnych akciových cenách. Inšpirovať sa môžete prezretím obsiahleho e-shopu na www.711shopzone.sk, prípadne sa v predajni zastavte osobne. Je to len pár metrov od diaľnice D1!

www.711shopzone.sk

oblecenie-fox.jpg

FUNKČNÉ PRÁDLO BIKETECH

Termoprádlo je veľmi príjemné na dotyk a má neuveriteľne dobrú schopnosť odvádzania potu. Maximálna elasticita zabezpečuje pohodlie pri nosení, pretože prádlo sa dokonale prispôsobí telu. Ploché švy a maximálny odvod potu predurčujú prádlo pre športové využitie pri ktorom sa kladie dôraz viac na odvod potu ako na tepelnú izoláciu. Maximálny odvod potu a dobrá elasticita zabezpečujú maximálny komfort pri nosení nielen pri aktívnom pohybe.

Cena: 15€

STYX - Ján Balogh, Hlavná 1405, Vráble, tel.: 0905 406 046
STYX Šaľa - Kráľovská 43, Šaľa, tel.: 0918 718 333
STYX BA s.r.o. - Ivánska cesta 26, Bratislava, tel.: 0919 711 123
STYX NR - Rybárska 18, Nitra, tel.: 0905 406 080
e-shop: www.eshopstyx.sk, e-mail: obchod@styx.sk

funkcne-pradlo.jpg

Snehové reťaze

Zimné snehové reťaze s hrotmi na pneumatiky pre štvorkolky ATV, UTV pre lepšiu trakciu na snehu, ľade, blate. Možnosť výberu typu reťazí podľa rozmeru pneumatík.

Teraz: od 55 eur
www.max-moto.sk

zimne-retaze.jpg

Do každého počasia

Štýlový dáždnik vo farbách značky KTM poslúži počas upršanej jesene a zimy, ochráni vás pred studeným spŕškami a zároveň jasne naznačí vaše sympatie k rakúskej značke, či k motorkám celkovo. Každá správna „grid girl" mu však nájde uplatnenie aj v horúcom lete...

KTM dáždnik: 32,40 eur
www.ktm-racing.sk, www.offroadparts.sk

dazdnik-ktm.jpg

AKUMULÁTORY BC LÍTIOVÉ

Sú až o 80% ľahšie ako ekvivalentné kyselinové akumulátory. Ich životnosť je až 2000 cyklov vybitia/nabitia v porovnaní s 300/400 cyklami u kyselinových akumulátorov. Nie sú horľavé, ani výbušné a nehrozí pri nich žiadne riziko vyliatia kyseliny. Sú preto vhodné aj pre použitie v motošporte. Majú oveľa vyšší štartovací prúd, čo zaručí vaše bezproblémové štarty v akýchkoľvek podmienkach. Akumulátory majú rýchly čas nabíjania vďaka schopnosti nabíjať sa pod vysokým prúdom. Neznečisťujú svojím zložením životné prostredie, nie sú v nich obsiahnuté žiadne kyseliny alebo ťažké kovy (olovo, kadmium ani ortuť).

Cena: od 52,- €

Vianočná zľava: 20%

STYX - Ján Balogh, Hlavná 1405, Vráble, tel.: 0905 406 046
STYX Šaľa - Kráľovská 43, Šaľa, tel.: 0918 718 333
STYX BA s.r.o. - Ivánska cesta 26, Bratislava, tel.: 0919 711 123
STYX NR - Rybárska 18, Nitra, tel.: 0905 406 080
e-shop: www.eshopstyx.sk, e-mail: obchod@styx.sk

akumulatory.jpg

Veríme, že si z tejto ponuky vyberiete a spravíte tým radosť vašej blízkej osobe!

.

Buďte s nami v kontakte

Komentáre