Tipy na darčeky

Vianoce sa nezadržateľne blížia a vy ešte stále neviete čím obdarovať svojich blízkych? Skúsime vám poradiť a odporučiť množstvo zaujímavých tipov na darčeky.

Tipy na darčeky

Prilba Kini Comp Light Helmet

U košického dílera KTM, v predajni Adamoto môžete siahnuť po atraktívnej offroad prilbe z kolekcie Red Bull Kini s ešte výhodnejšími podmienkami. So zľavou teraz kúpite prilbu Comp Light, ktorá vás zaujme nielen atraktívnym „racing" dizajnom, ale aj kvalitnými materiálmi a technológiami. Vďaka škrupine, ktorá je kombináciou sklolaminátu a uhlíkových vlákien vyniká nízkou hmotnosťou približne 1100 gramov. Samozrejmosťou je účinné odvetranie, ako aj komfortná výstelka interiéru. To všetko pre vaše pohodlie aj v tých najťažších terénoch a vo všetkých klimatických podmienkach. Namiesto pôvodných 289 eur teraz zaplatíte len 229 eur!

www.ktmkosice.sk

KTM Girls Stripe Zip Hoodie

Priateľku, manželku, či sestru môžete potešiť mäkkou a teplou mikinou na zips. Aj keď je v tomto prípade „obláčikovo" modrá, príslušnosť k oranžovej značke naznačujú tenké oranžové pásiky a samozrejme logo KTM. V chladných dňoch baby ocenia zapínanie až po bradu, či dokonca kapucňu.

Cena: 79,92 Eur

www.ktm-racing.sk

motosport-hoodie.jpg

Prilba Cyber US-95

Kvalitná integrálna prilba vyrobená z extrémne pevného polykarbonátu. Škrupina je 100% aerodynamicky čistá, zaručuje minimálny odpor vzduchu a tým aj minimálnu hlučnosť. Prilba Cyber US-95 je univerzálna, vhodná na akýkoľvek typ motocykla, skútra, či ATV. Vnútorná výstelka je vyrobená z kompletne odnímateľného a prateľného antialergického materiálu. Dôkladne prepracovaná uzatvárateľná ventilácia zaisťuje dokonalé prúdenie vzduchu. Homologovaná podľa najnovšieho homologačného zákona ECE 22-05.

Akciová cena: 34,- eur

www.globalmoto.sk

helmacyber.jpg

Balzam/vosk

Balzam na ošetrenie rôznych povrchov. Novinka na trhu, dá sa kúpiť jedine u nás! Využitie je mnohostranné. Hlavne na kožené oblečenie, topánky, sedadlo motorky, (staré) tmavé plasty doslova ožívajú. Neostávajú žiadne stopy, veľmi rýchlo sa vstrebáva, neotláča sa a vytvára vodeodolnú vrstvu. Kožu zvláčni a navyše dokonale renovuje a tónuje. Na svetlé veci je v ponuke aj priesvitný balzam.

Cena: 7,50 Eur

www.motomix.sk

fantomstrednicerny.jpg

Stojan MX QTECH

Väčšina motoriek cez zimu zaslúžene odpočíva. Ideálne je, pokiaľ motorky nestoja dlhodobo na kolesách a nie sú namáhané pneumatiky, či komponenty pruženia. Dá sa to vyriešiť jednoducho – postaviť motorku na stojan. Nehovoriac o tom, že stojan MX Qtech využijete aj počas sezóny pri údržbe vášho dvojkolesového miláčika. Je to neoceniteľný pomocník nielen pri parkovaní, ale aj pri demontáži kolies, či iných súčastí vašej motorky. Pevná konštrukcia z oceľových profilov zabezpečuje nielen dobrú stabilitu vášho stroja, ale aj dlhú životnosť samotného stojanu. Výrobok je povrchovo upravený kvalitnou komaxitovou farbou a na výber máte z viacerých odtieňov. Styčné plochy sú opatrené gumou, ktorá zabraňuje škrabancom. Nosnosť stojanu Qtech je 200 kg, pričom základná výška je 29 cm a výška vo vysunutej polohe je 39 cm.

Cena od: 34,- eur

www.quad-moto.sk

quadmoto-mx-qtech.jpg

Kniha o TT MAN

Asi každý fanúšik prírodných okruhov pozná slávnu Tourist Trophy na ostrove Man. Maličký štát sa týmito pretekmi preslávil po celom svete a vy sa teraz môžete nielen o pretekoch, ale aj o samotnom ostrove dozvedieť viac prostredníctvom novej knihy písanej v českom jazyku. Kniha obsahu je 112 strán textu a 40 strán fotografií na kvalitnom kriedovom papieri. Za cenu 12,90 Eur + poštovné si ju môžete objednať na adrese svetmotocyklov@pobys.sk

man-man-upout-2.jpg

Naviják Dragonwinch Maverick 3500 ST

Navijak Dragonwinch Maverick 3500 ST vhodný na použitie pre stredne veľké štvorkolky. Výkon motora a ťažná sila navijaku Dragonwinch Maverick 3500 ST z neho robí spoľahlivého pomocníka pri výjazdoch na štvorkolke či už v lesnom, poľnom či inom teréne. Tento navijak vás nikdy neponechá v ťažkostiach, svoju prácu zastane aj v tých najextrémnejších podmienkach. Navijak bol vyrábaný na základe moderných technológií a z vysokokvalitného materiálu, vďaka čomu je maximálne spoľahlivý a má dlhú životnosť. Jedná sa o výkonnejšiu verziu navijaku Dragon Winch Maverick 2500ST.

Akciová cena: 110,- eur

www.maxmoto.sk

navijakdragonwinch-3500-st.jpg

Shark v RP Moto

Prešovský predajca motocyklov Honda má v ponuke aj široký sortiment príslušenstva a dôležitou súčasťou sú aj prilby Shark. Renomovaná francúzska značka sa stará o bezpečnosť vašej hlavy bez ohľadu na to, či jazdíte po ceste alebo v teréne, na športovej, či turistickej motorke... Pred vianocami prichádza RP MOTO s atraktívnym výpredajom, kedy ceny niektorých modelov padajú až na 50,- eur! Využite príležitosť na nákup príťažlivého darčeka.

Ceny už od 50,- eur

www.rpmoto.sk

capacetesharks700primeblk2.jpg
sharks900cdarkin3.jpg

KTM Girls Bee Tee

Dievčatá sa nemusia hrať výlučne s bábikami, zvlášť ak ich otecko je motorkár. Ak aj vaša malá slečna pozná vôňu benzínu a hluk motorov, určite ju poteší ružové tričko s „racingovou" včelou.

Cena: 25,92 Eur

www.ktm-racing.sk

motosport-baby-tee.jpg

Bunda Spark Dakar

Textilná moto bunda Spark Dakar so samostatne vyberateľnou vnútornou termo vložkou a softshell vnútornou bundou. Moto bunda je strihom a vybavením perfektne prispôsobená aj pre náročných cestovateľov.

Nohavice Spark Dakar

Motocyklové textilné nohavice Spark Dakar so samostatne odnímateľnou vnútornou termo ložkou a vodnou membránou. Nohavice sú strihom a vybavením perfektnou voľbou aj pre náročných cestovateľov.

Akciová cena: bunda 112,- eur a nohavice 75,- eur

www.globalmoto.sk

bunda-spark.jpg
nohavice-spark.jpg

Vyhrievanie sedadla pre štvorkolky a motorky

Univerzálne elektrické vyhrievanie sedadla pre motocykle, štvorkolky a skútre, 2 stupne vyhrievania, jednoduchá inštalácia, nie je potrebné žiadne lepidlo. Rozmery 19,5 cm x 39,5 cm.

Cena: 28,- Eur

www.maxmoto.sk

vyhrievaniesedadla.jpg

Rukavice Bering Vesuvio

So zaujímavou novinkou hodiacou sa predovšetkým na chladné jesenné, či jarné dni prichádza francúzska značka Bering. Rukavice Vesuvio sú v prvom rade nepremokavé a odolné voči prefúknutiu, takže zabezpečujú pohodlie aj v zhoršených klimatických podmienkach. Stará sa o to kombinácia materiálov softshell, nepremokavá a vetruodolná vnútorná membrána, ako aj príjemná výstelka Primaloft. Čo je však na týchto rukaviciach ešte zaujímavejšie, je systém vyhrievania. V oboch rukaviciach sú zabudované Li-Ion akumulátory s kapacitou 2200 mAh. Ich nabitie trvá približne 3,5 hodiny a rovnaký čas vás dokážu hriať pri plnom výkone. Intenzita vyhrievania je regulovateľná v troch stupňoch a na najnižšom stupni vás budú hriať až 5 hodín.

Cena: 199,- Eur

www.moped-slovakia.sk

bering-vesuvio.jpg

Oblečenie KTM za polovicu?

Ak vám parkuje v garáži oranžová motorka, celkom určite sa radi do oranžovej aj obliekate. Značka KTM má extra širokú paletu originálneho oblečenia, ktoré samozrejme nie je vždy výlučne oranžové, ale napriek tomu celkom jasne preukazuje vašu príslušnosť k tejto značke. Či už je to oblečenie na motorku, alebo aj na bežné každodenné nosenie, v každom prípade budete dokonale štýloví. Mali by ste si naplánovať návštevu banskobystrickej predajne Motoshop Žubor, kde pre vás pripravili akciovú ponuku oblečenia KTM s až 50 percentnými zľavami.

www.motoshopzubor.sk

ktm2.jpg

Detská bunda Bering DaryL Kid

Značka Bering myslí aj na menších a do sortimentu zaradila novú bundu Daryl Kid. Podľa slov výrobcu ide o jedinú detskú zateplenú bundu s CE certifikáciou. Základným materiálom je ľahká textilná tkanina. O komfort v chladných dňoch sa stará zabudovaná tepelná vložka, ako aj príjemná mesh podšívka a predovšetkým 100 percentne nepremokavá a neprefúkavá membrána. Nechýbajú vonkajšie, ani vnútorné vrecká a vhod môže prísť aj kapucňa, ktorá je odopínateľná. Zabudované protektory nájdete na ramenách a lakťoch, pričom na chrbte je pripravené vrecko pre dodatočný chrbtový chránič. Tie vaše ratolesti ochránia nielen keď ich budete viezť na motorke, ale napríklad aj pri lyžovačke.

Cena: 139,- Eur

www.moped-slovakia.sk

beringdaryljacket.jpg
beringdaryljacket2.jpg

Polaris RZR 1000 XP

Predajca Quadmoto v Krakovanoch prichádza so zaujímavou ponukou športovo ladeného side by side z produkcie Polaris. RZR 1000 XP, ktoré pôvodne stálo 22.220 eur teraz kúpite za 20.990 eur, no to nie je všetko. Pribalia vám k nemu aj strechu, predný plexištít a naviják v hodnote 1.500 eur zdarma. Nechýba ani TP a EČV, takže s týmto RZR môžete vyraziť nielen do drsného terénu, či na pretekárske trate, ale celkom legálne aj do premávky.

Akciová cena: 20.990,- Eur

www.quad-moto.sk

quadmoto-polarisrzrxp1000.jpg

Kini Red Bull Competition Goggles

Ak do novej sezóny vyrážate v novej kolekcii oblečenia, nemali by ste zabudnúť ani na dôležité detaily. K dokonalému vzhľadu dopomôžu aj krásne okuliare z kolekcie Kini Red Bull pre rok 2017. Pestré farby však nie sú všetko a dôležitá je aj funkčnosť. Nechýba odnímateľný chránič nosa, trojitá pena, či samozrejme príprava pre strhávačky, prípadne roll-of systém.

Cena: 59,94 Eur

www.ktm-racing.sk

motosport-okuliare.jpg

Kenny Silhouette Titanium MX

Na pulty košickej predajne Auto-Moto-Mix prichádza nová kolekcia oblečenia Kenny pre sezónu 2017. Na výber máte z množstva atraktívnych farebných kombinácií, takže si nové oblečenie môžete dokonale zladiť s vašou motorkou. Na motokrosových okruhoch, či na tratiach enduro súťaží tak budete určite neprehliadnuteľní. K dispozícií sú nielen nohavice a dresy, ale aj rukavice, bundy a ďalšie doplnky. Atraktívna je aj ponuka starších modelov prilieb Kenny vrátane špičkového radu Titanium. Táto karbón-kevlarová prilba sa vyznačuje nízkou hmotnosťou a teraz ju môžete mať aj za nízku cenu. Po 50 percentnej zľave vás vyjde na 85 eur.

Zľava 50%

www.motomix.sk

1138969230230true.jpg
1807.jpg

Originálne oblečenie Victory a Indian

Zvolenská predajňa Klasik Moto, ktorá je okrem iného oficiálnym predajcom motocyklov Victory a Indian ponúka originálne oblečenie týchto amerických značiek. Výpredaj skladových zásob za zvýhodnené ceny sa týka nielen oblečenia na motorku, ale aj civilných kúskov ako sú mikiny, tričká a podobne. Poponáhľajte sa, zásoby sú obmedzené!

www.klasikmoto.sk

bunda-klasik01.jpg
bunda-klasik02.jpg

Prilba Cyber US- 97

Integrálna prilba Cyber US-97 je vyrobená z extréme pevného materiálu APC, ktorý je maximálne odolný voči prudkým nárazom a vysokým teplotám. Je vhodná na všetky typy športových, cestných a cestovných motocyklov. Škrupina prilby je 100% aerodynamicky čistá, zaručuje teda minimálny odpor vzduchu a tým aj minimálnu hlučnosť. Veľmi odolné plexi z pevného tvrdeného materiálu s širokým periférnym videním je vybavené praktickým zámkom proti samovoľnému otvoreniu plexi. Vnútorná výstelka je vyrobená z kompletne vyberateľného a prateľného antialergického materiálu. Dôkladne prepracovaná trojzónová uzatvárateľná ventilácia zaisťuje dokonalé prúdenie vzduchu. Prilba Cyber US-97 je homologovaná podľa najnovšieho homologačného zákona ECE 22-05.

Akciová cena: 46,- eur

www.globalmoto.sk

helmacyberus97cervena.jpg

KTM Geometric

Neznalí určite uvidia len zopár „fľakov" a neurčitých geometrických útvarov, no tí, ktorí vedia o vašej vášni pre motorky celkom iste spoznajú kontúry oranžového motokrosového stroja. S jehoidentifikáciou pomôže aj malé, no výrazné logo KTM na hrudi.

Cena: 34,92 Eur

www.ktm-racing.sk

motosport-geometric.jpg

Darčeky v EaMoTo

Ak vyberáte štvorkolku a ste z východu Slovenska, zájsť môžete napríklad do predajne EAMoTo v Košiciach. Nielen že tu nájdete skutočné pestrý sortiment značiek a modelov, ale čaká na vás aj atraktívny darček. Pri kúpe ktoréhokoľvek modelu od značky CF Moto, či SMC dostanete darček v hodnote 400 eur celkom zadarmo. Lákadlom je tiež možnosť výhodného financovania – nákupu štvorkolky, či doplnkov na splátky.

www.eamoto.sk

eamoto.jpg

Prenosný LED svetlomet

LED pracovné prenosné svetlo s integrovanou 6000 mAh batériou, magnetickým a ručným držiakom. LED chip: 3x4W (12W), farba svetla: 6500K, svetelný tok: 800lm/400lm, odolnosť voči vode: IP67, Certifikat: CE,ROHS, farebné prevedenie: čierno/žlté, životnosť: približne 30.000 hodín prevádzky. Cena: 39,- Eur

www.maxmoto.sk

ledpracsvetlo.jpg

Komunikátory + Powerbanka Interphone

Značka Interphone vám teraz ponúka zvýhodnené sady. Týka sa to nielen samotných komunikátorov, kde môžete siahnuť po dvojitých baleniach určených pre dvoch členov posádky. Bonusom je, že k týmto dvojbaleniam komunikátorov nového radu vo verzii Urban, Sport a Tour, či obľúbeného modelu F5 teraz dostanete aj praktické „balenie" elektrickej energie na cesty, či na každodenné používanie. Reč je o nabíjateľnej powerbanke PWB9000ADV, ktorá bežne stojí 65 eur. Poskytne vám dostatok elektrickej energie na nabitie napríklad telefónu, tabletu, či navigácie a v prípade potreby si s ňou dokážete aj posvietiť. PWB9000ADV je prispôsobená na použitie aj v „drsnejších" podmienkach, je totiž vodeodolná a pochváliť sa môže aj robustnou konštrukciou, ktorá vydrží aj hrubšie zaobchádzanie. Ako vyplýva z názvu, kapacita tohto záložného akumulátora je 9000 mAh.

www.interphone.sk, www.recallsk.sk

826e067c6a0fff128b27e75f46d55370.jpg
eebf3379a69d2f744258fcdc1cd852cc.jpg
interphone-pwb9000advb.jpg
interphonef5mc2sadypre2prilby.jpg
urbantwinpackinterphonecellularline.jpg

KTM Erzberg Hydratation Pack

Nielen počas súťaží, ale aj na tréningu, či pri každom výjazde do terénu treba dodržiavať pitný režim. Pohodlne a bez starostí vám pitie zabezpečí ruksak Erzberg Hydratation Pack s hmotnosťou len 300 gramov. Okrem dvojlitrového vnútorného vrecka na vodu doplneného o hadičku do batoha zmestíte aj zopár dôležitých drobností, nejakú menšiu svačinku a podobne. Pohodlné používanie vám zabezpečia ergonomicky tvarované popruhy a zapínanie okolo pásu aj na hrudi.

Cena: 59,94 Eur

www.ktm-racing.sk

motosport-hydra-bag.jpg

Textilna motobunda Spark Nova

Predĺžená textilná moto bunda pre náročných cestovateľov. Perfektný strih zaisťuje maximálne pohodlie pri jazde. Moto bunda Spark Nova je naviac vybavená praktickým nákrčníkom. Materiál: Cordura 600D, Airdura, odnímateľná Warm&Dry membrána, vnútorný materiál: Windster, hermomix, kompletná sada odnímateľných CE® protektorov vrátane chrbtového chrániča, podlepené, zvarené švy zaisťujú nepremokavosť, praktický odopínateľný nákrčník, veľké množstvo ventilačných otvorov, nepromokavé vrecká, dvojité krytie zipsu, YKK zipsy, reflexné prvky scotchlite reflex 3M®, zips na spojenie s nohavicami.

Akciová cena: 80,- eur

www.globalmoto.sk

bunda-spark-2.jpg

KTM Red Bull Factory Cap

Šiltovka patrí k „povinnej" výstroji každého fanúšika na motocyklových pretekoch. Vo fabrických farbách budete vyzerať ako člen tímu KTM Red Bull Factory Racing. Veľkosť je univerzálna, nastaviteľná.

Cena: 40,00 Eur

www.ktm-racing.sk

motosport-cap.jpg

K štvorkolke kufor aj prilba

Štvorkolka je nielen zábavné vozítko, ale aj praktický pomocník. Aby bol váš nový štvorkolesový parťák ešte praktickejší, v predajni Štvorkolky Poprad vám ku každej štvorkolke CF Moto pribalia objemný plastový box na zadný nosič, kam zmestíte výbavu na výlet, či pracovné náradie. Aby toho nebolo málo, celkom zdarma k štvorkolke dostanete aj prilbu.

www.stvorkolky.sk

143472395195326.jpg
3-gladiator520black.jpg

Impregnačný sprej

Sprej na dokonalú ochranu pred dažďom a pred vlhkosťou. Vytvorí na oblečení nepremokavú vrstvu. Vhodný na kožu, kevlar, textil, topánky - od lodičiek až po outdoorové topánky. Dokonca je vhodný aj na funkčné oblečenie, nakoľko zachováva priedušnosť membrán. Úplne perfektná vec do dažďa a vlhkosti. Nepremokavú vrstvu dokáže udržiavať dlhodobo v porovnaní s konkurenčnými prostriedkami.

Cena: 10,50 eur

www.motomix.sk

s100textileimpregnationdrwack21710.jpg

Čižmy Bering X-Road

Bering prichádza s novým modelom pánskych športovo-turistických čižiem pre široký okruh jazdcov. Elegantná čierna farba je decetne doplnená o biele prvky. Základným materiálom je syntetická koža, no pevnosť obuvi zvyšujú aj plastové protektory na exponovaných miestach. O komfort sa naopak stará nepremokavá membrána, ktorá je priedušná. Čižmy dostanete vo veľkostiach 40 až 46.

www.moped-slovakia.sk

bering-x-road.jpg

Záložný zdroj Power Box PB01

Záložný zdroj BS Power Box - univerzálne použitie pre motocykle, štvorkolky, automobily. Neoceniteľný pomocník v teréne i pre servisy. Dá sa použiť aj na štartovanie motocyklov a automobilov pri vybitej batérii. Súčasťou balenia je nabíjačka pre mobily, tablety a pod. Bočná strana je vybavená LED svietením, ktoré je možné použiť aj ako výstražné blikajúce svetlo.

Cena 105,- Eur

www.maxmoto.sk

power-box.jpg

Dámska kožená motobunda Spark JANE

Dámska kožená motocyklová bunda na motocykel značky SPARK vynikajúcej kvality vhodná na všetky typy motocyklov. Kvalitná hovädzie koža hr. 1,2 - 1,4 mm, matná úprava kože, zdvojená koža a prešívanie v oblasti ramien a chrbta zvyšujúce pevnosť, sťahovanie v páse, vyberateľné CE protektory ramien, lakťov a chrbta, vnútorná vyberateľná tepelná vložka z materiálu Thermomix, 3M Schotchlite reflexný materiál, veľa praktických vreciek: 2 vonkajšie, 2 vnútorné + vrecko na mobil, zips na spojenie s moto nohavicami, farba: čierna

Akciová cena: 109,- Eur

www.globalmoto.sk

damska-bunda-spark.jpg

KTM Aluminium Bottle

Ľahká, spratná a prakticky nerozbitná, taká je hliníková fľaša od KTM. Už z diaľky každý uvidí, že ste „ready to race". Dostatočný prísun tekutín pred pretekmi, či v depe vám zabezpečí objem 0,7 litra, o komfortné používanie sa stará rýchlo otvárateľný „štupeľ" doplnený o krytku chrániacu pred nečistotami.

Cena: 12,90 Eur

www.ktm-racing.sk

motosport-bottle.jpg

Kappa v predajni Paolo

Ak už plánujete budúcoročnú motodovolenku, určite riešite aj problém kam s batožinou. Práve teraz je najhodnejší čas na nákup pevných hliníkových, či plastových kufrov, prípadne textilných brašní a vakov. Predajca Paolo Slovakia v Topoľčanoch teraz ponúka produkty značky Kappa so zľavou 10 až 15 % na celý sortiment kufrov, tankvakov a ostatných doplnkov vrátane modelového radu 100% WATERPROOF.

Zľava 10 až 15 %

www.paolo.sk

kappa-1.jpg
kappa-3.jpg
kappa-2.jpg
kappa-4.jpg

Nabíjačka Shark CT-2000

Univerzálna automatická inteligentná invertorová nabíjačka na nabíjanie všetkých druhov 12V akumulátorov vrátane dolievacích, bezúdržbových, gélových, kalciových, AGM a EFB baterií. Pamäťová funkcia, štyri voliteľné režimy, na nabíjanie motocyklových, štvorkolkových aj automobilových baterií s kapacitou až 60Ah.

- nabíjanie je riadené mikroprocesorom pre maximálnu účinnosť nabíjania

- nabíjačku je možné používať nonstop pre dlhodobé udržovacie dobíjanie počas garážovania motocyklu

- automaticky rozpozná vložený typ akumulátoru - funkcia desulfatizácie

- signalizácia pomocou LED diód

- rozmery: 155 x 70 x 40 mm

Cena: 35,- eur

Možno zakúpiť u autorizovaných predajcov doplnkov Shark Accessories, ktorých zoznam nájdete na www.aspgroup.sk

nabijeckasharkct2000.jpg

Čižmy Alpinestars TECH 1

Inovované čižmy v prevedení s kovanou špičkou nahrádzajú modelový rad TECH 3. Sú vyrobené z oderuvzdornej syntetickej kože s chráničmi z odolného termo plastu. Gumové gripy umiestnené na vnútornej strane lýtka pomáhajú udržať polohu nohy v kontakte s motocyklom. Systém posuvnej čepele redukuje napätie nohy a sprostredkováva lepšiu flexibilitu pohybu. Plochy z tvrdeného termo plastu v úrovni špičky, päty, členka a lýtka. Horná manžeta z pružného materiálu, úplne vymeniteľná podrážka.

Akciová cena: 149,- Eur

www.ktmkosice.sk

alpinestars-tech1.jpg

Špeciálny tip

Nevybrali ste ten najvhodnejší darček? Nech si teda obdarovaný vyberie sám podľa svojho vkusu a potrieb. Auto-motomix vám ponúka darčekové poukážky, ktoré si obdarovaná osoba môže uplatniť v predajni v Košiciach, alebo na e-shope. Poukážky sú v hodnotách 20, 30, 50, 100 a 150 Eur

www.motomix.sk

poukazka30.jpg

Buďte s nami v kontakte

Komentáre