Svet motocyklov - november 2019

Do stánkov dorazilo ďalšie číslo časopisu Svet motocyklov, tak prajeme príjemné čítanie počas dlhých jesenných večerov! A čo v ňom nájdete?

Svet motocyklov - november 2019

AKTUALITY

TEST: KAWASAKI NINJA ZX-6R 636

Stredná trieda superšportov je už takmer vyhynutý druh a tak milovníci zbesilo vreštiacich štvorvalcov uvítali tohtoročný návrat modelu Ninja ZX-6R. Viac ako na okruhové radovánky je táto zelená kráska určená pre vyžitie na bežných cestách. Motor s objemom 636 ccm má dosť sily aj v nižších otáčkach, čo v kombinácii s optimálne vyladeným podvozkom ju dokáže sprístupniť širokému spektru jazdcov.

1011.jpg

PREDSTAVENIE: YAMAHA MT-03 A MT-125

Yamaha inovuje v roku 2020 svoje najmenšie modely MT. A tak budeme môcť v budúcom roku jazdiť nielen na vynovenej tristovke MT-03 s drsnejším vzhľadom, ale aj na najmenšej stodvadsťpäťke s rovnakým dizajnom.

EXKLUZÍVNY TEST: TRIUMPH STREET TRIPLE RS

Angličania sú povestní svojou strohosťou, suchým humorom, odporným jedlom, upršaným počasím a konzervatívnosťou. V Triumphe zamestnávajú asi Japoncov, Nemcov a Talianov, alebo sú hore uvedené veci totálny bullshit a Angličania sú úplne iné nátury. Video z testovania a viac fotiek nájdeš TU

1617.jpg

NOVÁ PREDAJŇA: BMW MOTORRAD BRATISLAVA

Spoločnosť Tech Moto s.r.o. prevzala bratislavské zastúpenie BMW Motorrad už v januári minulého roka. Od začiatku však bolo jasné, že priestory bývalého zastúpenia na Ivánskej ceste nebudú vyhovovať jej plánom. Hlavnou myšlienkou úplne novej predajne motocyklov s modro-bielou vrtuľou v znaku, ktorá vyrástla na Račianskej 184, je „všetko pre zákazníka".

TEST: HARLEY-DAVIDSON ROAD GLIDE SPECIAL

Na pomery tak klasickej značky ako je Harley-Davidson prešli motocykle modelového radu Touring naozaj výraznou modernizáciou. Tá najvyššia úroveň výbavy a využitie najmodernejších asistenčných systémov robí z jazdy s týmito cestovnými korábmi úplne nový zážitok. My sme si mohli vyskúšať ako sa jazdí so štýlovým modelom Road Glide Special.

2627.jpg

TEST: SUPER SOCO TS

Super Soco je relatívne nový výrobca elektrických motocyklov z čínskeho Šanghaju, ktorý však už dnes ročne vyrába 300 tisíc motocyklov, čo je veľmi slušné číslo. Vyskúšal som model TS, ktorý sa dováža už aj k nám na Slovensko.

3031.jpg

DO TERÉNU NA VEĽKOM ENDURE - PIATA ČASŤ: DO KOPCA A Z KOPCA

V dnešnom diely školy jazdy v teréne na veľkom endure nás inštruktor Radek Matoška z R Moto Academy naučí bezpečne a hlavne s prehľadom zdolávať kopce. S redakčnou Honda Africa Twin Adventure Sports sa budeme šplhať hore brehom, ale následne sa budeme musieť z toho kopca naučiť aj bezpečne zísť dole...

3435.jpg

TEST: BMW K 1600 GT

Slnko, leto, dozrievajúce obilie na poliach, plná nádrž a pár dní voľna. A pred garážou odstavená K 1600 GT. Toto sú dokonalé podmienky pre poriadny roadtrip! So šiestimi valcami pod nádržou akákoľvek dlhá cesta ubieha jedna radosť.

3637.jpg

TEST: HONDA SUPER CUB C125

S viac ako 100 miliónmi vyrobených kusov v histórii je Honda Super Cub najviac vyrábaným motorovým vozidlom vo svete. Vyskúšal som novodobý Super Cub C125, ktorý sa odvoláva na skutočne bohatú 60 ročnú históriu tohto modelu.

4041.jpg

JAZDENÁ SUZUKI SV 650 & SV 1000

Suzuki má na trhu svoje dvojvalcové véčko už viac ako dvadsať rokov a je neskutočné, že ešte stále robí radosť toľkým motorkárom. História úspešného naháča Suzuki SV 650 sa začala písať už v roku 1997 s modelom TL 1000 S.

4243.jpg

OFF ROAD SPECIAL

AKTUALITY OFF ROAD

EXTRA PRÍLOHA 4x4

Ani blížiaca sa zima nemusí znamenať stop v našom jazdení po cestách a necestách. Stačí vyraziť na tom správnom stroji. Zatiaľ čo motorky budú zaslúžene odpočívať, na svoje si prídu štvorkolky a ich mladší súrodenci - side by side vozidlá. Aj v tých najnáročnejších terénoch poskytnú poriadnu porciu zábavy a popri tom dokážu byť aj poriadne užitočné. Na nasledujúcich stranách nájdete prehľad najpopulárnejších značiek, s ktorými sa môžete na našom trhu strentnúť a ich modelov ktoré sú buď stálicami, alebo najčerstvejšími novinkami. Samozrejme, nemôžu chýbať rady a tipy týkajúce sa príslušenstva.

5455.jpg
6465.jpg
5657.jpg
titulka4x4.jpg

CAN-AM PRE ROK 2020

Akcia s názvom BRP Club Bulharsko, na ktorú dostala naša redakcia pozvanie od oficiálneho zastúpenia koncernu BRP pre Slovensko, ktorým je spoločnosť IMIDJEX, bola zameraná na dve produktové línie. Okrem vodných skútrov Sea-Doo si účastníci mohli vyskúšať rekreačno-úžitkové vozidlá Can-Am pre rok 2020. My sa teraz bližšie pozrieme na trojicu modelov side-by-side s označením Maverick Trail, Maverick Sport a Maverick Sport Max.

6869.jpg

MX PROJEKT: SMER TRAŤ

Dodávku nemám! A na prívesnom vozíku už ma to nebaví! Tak som si na týždeň vyskúšal na prevoz Husqvarny smerom na motokrosovú trať lepšiu alternatívu. Poriadny pickup Ford Ranger WildTrak!

7071.jpg

KIDS MX: PRVÉ KOLESÁ

Najkrajšie roky! Ešte predtým ako dieťa naštartuje svoju prvú motorku, začína to najkrajšie obdobie - obdobie prvých kolies. Po tom, ako sa v roku naučí chodiť, prichádza obdobie odrážadiel a prvého bicykla.


Predplať si teraz TU časopis Svet motocyklov a získaj tričko zdarma!
predplatnetricko.jpg

Buďte s nami v kontakte

Komentáre