Suzuki Slovakia Tour 2017

Značka Suzuki pre všetkých majiteľov a priaznivcov motocyklov Suzuki pripravila už siedmy ročník mototuristickej akcie SUZUKI Slovakia Tour, ktorá sa uskutoční v termíne 15. – 18. júna 2017.

Suzuki Slovakia Tour 2017

Počas štyroch dní je o všetko postarané a tak si každý môže naplno vychutnať bezstarostnú jazdu po ktorej je dosť času na relax a zábavu. Kto raz okúsi atmosféru takéhoto podujatia, obvykle si nenechá ujsť príležitosť po roku opäť zažiť tú správnu motodovolenku s perfektnou partiou. Tento rok sa Suzuki Slovakia Tour vydá spoznávať krásy severného Slovenska. Stretnutie je naplánované na štvrtok 15. júna v čase medzi 12.00 a 13.00 h v priestoroch automobilového dílera SUZUKI - Auto TT s.r.o., Ulica Nová č. 1, 917 01 Trnava. Dobre si určite zajazdíte už cestou do COUNTRY SALOONU Belá (www.countrybela.sk), ktorý sa na tri dni stane základným táborom tohto podujatia.

Jeden večer strávite v novom Village resorte Hanuliak (www.resorthanuliak.sk), kde si účastníci budú môcť dopriať relax v luxusnom Wellness & Spa. Na piatok a na sobotu sú naplánované spoločné výlety v dĺžke cca 250 km, pri ktorých navštívite mnohé atraktívne miesta našej krásnej domoviny. Prihlásiť sa môžete do konca mája u najbližšieho dílera Suzuki, alebo priamo u importéra MSC – SUZUKI Slovensko, o.z.

Všetky informácie o akcii spolu s prihláškou nájdete na TU

Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre