Superleggera je na výrobnom páse Ducati

Ducati už pred časom obnovila plnú produkciu vo svojej továrni v Bologni, no až teraz s jemným oneskorením sa do výroby dostáva najväčší tohtoročný klenot - Superleggera V4.

Superleggera je na výrobnom páse Ducati

Tento týždeň začali z výrobného pásu Ducati schádzať prvé kúsky limitovanej exkluzivitky Superleggera V4, ktorých bude vyrobených len 500 kusov pre celý svet.

ducati-superleggera-v4-3.jpg
ducati-superleggera-v4-4.jpg

Úplne nová Superleggera V4 je najexkluzívnejšia motorka, akú si budete môcť od Ducati tento rok kúpiť. Vyrobených bude však len limitovaných 500 kusov pre celý svet a tie sa určite celkom rýchlo vychytajú. Superleggera je totiž jediný sériovo vyrábaný motocykel na svete s karbónovým rámom, karbónovou kyvkou a karbónovými kolesami. Kapoty s karbónu ani nespomíname, to už je samozrejmosť. No a samozrejmosťou dnes musia byť aj aerodynamické krídelká. Tieto majú prítlak 50 kg pri rýchlosti 270 km/h.

ducati-superleggera-v4-5.jpg

Štvorvalcové véčko s objemom 998 ccm dosahuje už s homologovanou koncovkou Akrapovič 224 koní. S okruhovým otvoreným výfukom Akrapovič z neho však vyžmýkate až 234 koní! Nová Superleggera V4 je to zároveň aj nová nová vylepšená elektronika, vynovený dizajn a k tomu všetkému ešte dostanete pri jej kúpe aj možnosť zajazdiť si na MotoGP špeciáli Desmosedici GP20. Aj keď nová Superleggera V4 už má k tomuto špeciálu poriadne, poriadne blízko.

ducati-superleggera-v4-2.jpg

Buďte s nami v kontakte

Komentáre