Súčasťou motozrazu aj šprint

Stalo sa už tradíciou, že počas konania Motozrazu Sveta motocyklov si prídu na svoje aj pretekania chtiví jazdci v disciplíne motocyklových šprintov. Tento rok nebude výnimkou...

Súčasťou motozrazu aj šprint

Aj v tomto roku bude súčasťou Motozrazu Sveta motocyklov šampionát v šprinte motocyklov. Na trati dlhej 201 metrov si svoje sily zmerajú jazdci seriálu Majstrovstiev SR v kategóriách Street 400, Street 600, Street 900, Street 1000+, OPEN, DRAG a v Pohári SMF sú to ďalšie tri kategórie – Custom, Enduro a Ladies Cup. Súčasťou podujatia bude netradične aj súťaž o Pohár Zemplínskej partie v kategóriách štvorkoliek a minibike.

start.jpg
Podujatie sa uskutoční v sobotu, 18. augusta, v čase od 10.30 h na letisku Jaseňov v okrese Sobrance. Samozrejme, aj tentokrát sa do súťaže môžu zapojiť aj neregistrovaní jazdci, ktorí si zakúpia jednorazovú licenciu. Musíte však stihnúť registráciu a technické preberanie v čase od 8.00 do 10.00 h. Účastníci Motozrazu Sveta motocyklov, ktorí sa preukážu platným identifikačným náramkom, majú vstup ZDARMA!

Všetky bližšie informácie k podujatiu v šprinte motocyklov nájdete na webe SMF

sprint-plagat.jpg


Buďte s nami v kontakte

Komentáre