Street Triple 765 R 2020

Triumph namiesto predstavenia celej vynovenej modelovej rady Street Triple naraz si to pekne rozkúskoval a ukazoval nám jeden model za druhým. Posledný update z trojice dostal 765 R.

Street Triple 765 R 2020

Ako prvý prišiel na jeseň nový 765 RS. Top model s okruhovým nadaním. Na začiatku roku naopak Angličania ukázali update najlacnejšieho modelu Street Triple S, ktorý má len 95 koní a môžete ho dostať aj na vodičák A2 s polovičnou silou 35 kW. No a teraz konečne zlatý stred - nový Street Triple R.

triumph-street-triple-r-2.jpg

Trojvalec je naladený na 118 koní a pripravený na vstup do budúceho roku vďaka norme Euro5. Druhou podstatnou zmenou v živote Street Triple R je pridaný obojsmerný quickshifter, ktorý má Triumph fakt pekne vyladený. No a v neposlednom rade nový dizajn po vzore RS s Full LED svetlometmi. Oficiálna tlačová správa však hovorí, že namiesto plne farebná TFT prístrojovka, ktorú má verzia RS, zostane R verné malému jednofarebnému displeju s klasickým ručičkovým otáčkomerom. Cena na Slovenskom trhu zatiaľ nebola zverejnená, no v domácej Veľkej Británii stojí o 400 libier menej ako minuloročná verzia, čo je celkom potešiteľná správa.

triumph-street-triple-r-1.jpg

triumph-street-triple-r-5.jpg
triumph-street-triple-r-4.jpg

Buďte s nami v kontakte

Komentáre