SSV s motorom Africa Twin

Honda predstavila svoju novú športovú Side by Side Talon 1000R. A ako pohonnú jednotku použila dvojvalec z dobrodružného modelu Africa Twin!

SSV s motorom Africa Twin

Štvortkolky Honda sa u nás na Slovensku ani vo väčšine Európy oficiálne nepredávajú. No v USA sa Honda posledné roky snaží dobehnúť americkú či kanadskú konkurenciu, ktorá má podstatne širšiu ponuku. Okrem ATV už má Honda od roku 2014 aj svoje úžitkové Side by Side modely Pioneer. No a teraz konečne vstupuje na trh športových SSV - Side by Side Vehicles. S novým modelom Talon 1000 R.

4hl6rgallerywide.jpg

frontred.jpg
backred.jpg

Predstavte si miniautíčko s motorom Africa Twin a automatickou dvojspojkovou prevodovkou. O zábavu bude jenoznačne postarané!


Tisícka Talon je postavená na úplne novom podvozku zo 4 nezávislými ramenami, pohonom všetkých 4 kolies, no najväčšou zauímavosťou z nášho pohľadu je práve pohonná jednotka. A tou je radový dvojvalec Africa Twin vrátane automatickej 6 stupňovej dvojspojkovej prevodovky DCT. No navyše je vybavená aj redukciou na pomalé rýchlosti pomocou dodatočnej prevodovky. No a úplne rovnako ako na Afrike môžete radiť buť v automatickom réžime, automatickom športovom réžime, alebo si radiť manuálne pomocou páčky na riadidách.

5hl6rgallerywide.jpg

Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre